Főoldal > AKTUÁLIS > Súlyos betegséggel küzdött meg a sztár

Súlyos betegséggel küzdött meg a sztár

betegségtáplálkozás
0

Írta: and

A sztárvendégek, a nézők, de még a fotósok lélegzete is elállt, amikor Katharine McPhee megjelent a

A sztárvendégek, a nézők, de még a fotósok lélegzete is elállt, amikor Katharine McPhee megjelent a Golden Globe-díjátadó gálán, ugyanis a Kasszasiker (Smash) című sorozat színésznője elképesztően dögös volt fekete, mélyen dekoltált ruhájában.

A ma már boldogan mosolygó és magabiztos Katharine-ről sokan nem is sejtik, hogy korábban bulimiával küzdött, pedig az American Idol tehetségkutató 2002-es évadjának felfedezettje nem titkolja, milyen kemény harcot vívott a betegség ellen.

„Amikor jelentkeztem a versenybe, eldöntöttem, hogy jól akarom csinálni, és ebben csak a bulimia tarthatott vissza. Arra gondoltam, esélyt kell adnom saját magamnak, és félre kell tennem a táplálkozási zavaromat, hogy az éneklésre tudjak koncentrálni” – nyilatkozta korábban.

katharine2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, hogy úgy érzi, az életét köszönheti a tehetségkutatónak. „Az American Idol mentette meg az életem, ugyanis ha ez nincs, nem tudtam volna megbirkózni a betegségemmel” – vallotta be. 

Katharine napjainkban már teljesen egészséges, és személyi edzője tanácsára legalább annyira figyel a helyes étrendre, mint arra, hogy megfelelő mennyiségű és intenzitású sportot iktasson be az életébe.

„Nem vegetáriánus, de sok zöldséget, gyümölcsöt, diót, mogyorót, sovány húst és halat fogyaszt. A szénhidrátokkal pedig nagyon óvatos” – árulta el Oscar Smith, aki többek közt a szépséges sorozatsztár személyi edzője is.

„Katharine-nek erős, de vékony alkata van. Először azért fordult hozzám, hogy még szexibb legyen, ezért azt javasoltam neki, hogy kardiózzon, erősítsen, illetve végezzen sok has- és hátizom erősítő gyakorlatot” – mondta az edző egy külföldi magazinnak adott interjújában.

Majd arról is mesélt, hogy a sztár elég elfoglalt, így nehezen találnak időt az edzésekre, de mivel Katharine elképesztően motivált, valahogy mindig odaér a megbeszélt alkalmakra. „Minden héten találkozunk, 3-5 alkalommal. Általában egy órát edzünk, de előfordul, hogy 75 percet” – árulta el.

Oscar arról is beszélt, hogy amikor egy-egy jelentős eseményre készülnek, a tánc és a kick-box is jelentősebb szerepet kap az egyébként is változatos edzéseken. „Emellett ugrókötelezik, sprintel, lépcsőzik, guggolásokat és kitöréseket csinál, valamint bokasúlyokkal végez néhány rúgást előre. Ezek mindig beválnak nála” – mondta.

Az edző szerint Katharine-t mindig motiválja néhány lelkes szó, csakúgy, mint az edzések változatossága, a jó zene, illetve az elért eredmények, melyek láttán méltán lehet büszke magára. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X