Főoldal > AKTUÁLIS > Totális átváltozás! Felismered a gyönyörű színésznőt?

Totális átváltozás! Felismered a gyönyörű színésznőt?

diétafitnesztáplálkozás
0

Írta: and

Úgy tűnik, Charlize Theronnak bejönnek az átváltozások. A rém című 2003-as moziért Oscar-d&

Úgy tűnik, Charlize Theronnak bejönnek az átváltozások. A rém című 2003-as moziért Oscar-díjat kapott, majd miután tavaly nyáron leborotválta haját a Mad Max: Fury Road című film kedvéért, ismételten bókokkal halmozzák el.

A dél-afrikai színésznő ugyanis úgy tűnik, szépsége és nőiessége új dimenzióit fedezi fel rövid hajjal, és valósággal ragyog. Ezt láthatták rajta a fotósok és a rajongók is, amikor nemrég beszédet tartott a World Economic Forumon Svájcban, illetve később, amikor egy jótékonysági rendezvényen jelent meg Berlinben.

A 37 éves világsztár az utóbbi eseményen nem viselt feltűnő ékszereket, csupán néhány karkötővel és aprócska fülbevalókkal emelte ki természetes szépségét, valamint estélyi ruhája ezüstös csillogását.

charlize2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sokak szerint előnyösebb sminket is választhatott volna, például olyan rúzst, ami kevésbé öregíti, de a többség szerint így is elképesztően jól festett. A rövid frizurát pedig úgy tudta viselni, hogy fiús stílus helyett a legtöbben azonnal a klasszikus hollywoodi eleganciára gondoltak.

A szépség egyébként nem a külseje megszállottja, de elmondása szerint ma már sokkal jobban odafigyel magára. Szuper alakját részben a rengeteg mozgásnak köszönheti, ami gyermekkora óta az élete része.

„Világ életemben imádtam sportolni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – mondta.

Charlize manapság gyakran jár pilates órákra is Los Angeles-ben, amit szívesen egészít ki egy kis túrázással. Ide általában az anyukája is elkíséri, így összekötik a kellemest a hasznossal: a mozgást egy kis családi programmal.

Ami a helyes étkezést illeti, a színésznő korábban bevallotta, hogy régen nem figyelte, hány étkezést iktat be a napjaiba. Néhány éve viszont ebben is tudatosabbá vált. „Ha többször eszem, kis adagokat, a gyomrom nem tágul ki. Így általában beérem kevesebbel, emellett pedig az anyagcserém is felgyorsul” – magyarázta.

A sztár hozzászoktatta a szervezetét ahhoz, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb étkezés számára. Ebédre valami könnyebb ételt eszik, vacsorára pedig csak salátát. Az étkezések közt zöldségekkel, gyümölcsökkel, mandulával vagy dióval hallgattatja el korgó gyomrát, de olykor egy kis gyorséttermi kosztot is engedélyez magának.

„Ha megkívánok egy hamburgert, arra nem mondok nemet, hiszen a szervezetem nem véletlenül kívánja meg a húst. De nem falok be egy egészet, hanem négy részre vágom fel, és csak egy negyedet eszem meg belőle” – mondta.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota című filmek sztárja azt is elárulta, hogy ha akarná, akkor sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – nagyon szeretem a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sültkrumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a szervezetemnek hasznos ételek közt.” 

Charlize tiltólistás ételei

Annak ellenére, hogy rendszerint nem von meg magától semmit, a finomított lisztből készült élelmiszereket a színésznő évek óta tiltólistára tette. „Nem eszem fehér kenyeret, fehér rizst és tésztát, illetve megtanultam ezeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. Így nem maradok éhes, és egészségesebben is táplálkozom” – tette hozzá.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X