Főoldal > AKTUÁLIS > Ezen múlt az élete? Drámai vallomást tett a színésznő

Ezen múlt az élete? Drámai vallomást tett a színésznő

diétafitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

A legtöbb híres emberről általában mosolygós képeket látunk, vagy éppen azt, hogyan pó

A legtöbb híres emberről általában mosolygós képeket látunk, vagy éppen azt, hogyan pózolnak csillogó díszletek között a különféle gálákon. Azt gondolhatjuk tehát, hogy az ő életük mindig szuper és irigylésre méltó, ám ez koránt sincs így. 

Jennifer Love Hewitt például sokakkal cserélt volna tavaly nyáron, amikor élete egyik legszomorúbb időszakát kellett átélnie. Júniusban ugyanis elhunyt az anyukája, és a sztár úgy érezte, megszakad a szíve.

„Be akartam zárkózni, és senkit sem szerettem volna látni abban az időszakban. Ahhoz sem volt kedvem, hogy szóljak bárkihez. De a barátaim szerencsére nem hagytak békén, és folyton noszogattak, hogy kezdjek valamit magammal” – nyilatkozta nemrég.

Majd hozzátette: miután egy kicsit összeszedte magát, és sportolni kezdett, egy idő után tényleg érezte a változások jótékony hatását. „Amikor a sors kemény csapást mér rád – ez jelentheti akár egy szeretted elvesztését, vagy egy szakítást is –, az edzés megmentheti az életedet. Az enyémet egész biztosan megmentette” – mondta.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Szellemekkel suttogó című sorozat 34 éves színésznőjének nemcsak mindennapi elfoglaltságot és kisebb-nagyobb sikerélményeket adott a rendszeres mozgás, hanem olyan célt is, amiért érdemesnek látta küzdeni: napjainkban jobb formában van, mint valaha.

Korábban épp eleget támadta őt a bulvársajtó ingadozó súlya vagy épp narancsbőre miatt. 2007-ben például elég nagy vihart kavartak azok a bikinis lesifotók, melyek Hawaii partjainál készültek a hírességről, ahol eljegyzését ünnepelte akkori szerelmével, Ross McCallal.

Jenniferre akkoriban felszaladt pár kiló, amit bárki azonnal kiszúrhatott a képeken. És bár sokan támadták, ő mégsem szégyenkezett, inkább igyekezett példát mutatni azoknak a nőknek, akik – rettegve attól, hogy nem tökéletesek – nem merik felvállalni önmagukat, inkább rejtegetik a testüket.

„Szeretem a testem, ahogyan szerintem minden nőnek szeretnie kellene a sajátját. Ezért azt üzenném nektek, lányok: ha nagyobb a feneketek, a csípőtök, a melletek, vagy épp a hasatok, akkor is vegyetek fel bikinit, és maradjatok erősek!” – írta weboldalán.

Később viszont a nagy szerelmet fájdalmas szakítás követte, ami többek közt kényszeres csokievéshez vezetett a színésznőnél. Az újabb pluszkilókat 2009-re dolgozta le, méghozzá akkor, amikor ismét rátalált a szerelem, Jamie Kennedy személyében.

Akkoriban nemcsak arra figyelt oda, hogy 1500-1800 kalóriánál ne nagyon fogyasszon többet egy nap, hanem a rendszeres mozgást is élete részévé tette: a futás mellett megszerette a kettlebellt és a teniszt is.

Tavaly pedig már egy tudatosan összeállított edzésterv szerint formálta alakját egyre tökéletesebbre. Az edzőteremben rendszerint 40 perc kardióval indít, majd jöhet a kedvence, a görkorcsolya, de előfordul, hogy ezt úszással, vagy futással kombinálja. Ezután következik a felsőteste, amit 15 fekvőtámasszal, valamint felülésekkel tréningez, míg lábait és fenekét kitörésekkel tartja formában. Emellett nemrég nagyon megszerette a rúdtáncot, ami segít megőrizni elképesztő alakját, de nőiességét és szexi kisugárzását is tovább erősíti.

Jennifer és a motiváció

A színésznőt motiválja és magabiztosabbá teszi, hogy sok ember számára példát mutathat minden cselekedetével. „Inspirál, hogy sokan példaképnek tekintenek. Rendszeresen olvasgatom a Twitteren a követőim üzeneteit, és tudom, hogy sokat jelentek nekik. Mindig erőt adnak, miattuk sem adhatom fel” – mondta nemrég egy interjúban a színésznő. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X