Főoldal > AKTUÁLIS > Hihetetlenül csinos merész estélyijében a kisgyerekes sztár

Hihetetlenül csinos merész estélyijében a kisgyerekes sztár

diétasztártáplálkozás
0

Írta: and

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x) Utazás kiállítás március első h&

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n (x)

Utazás kiállítás március első hétvégéjén[x]

A világsztárok – elsősorban a színésznők és modell lányok – körében nem ismeretlen az a jelenség, hogy olykor szokatlan, nem megfelelő vagy épp irtó szexi ruhájuk miatt kerülnek a lapok érdeklődésének középpontjába.

Amy Adams is így járt legutóbb, amikor a BAFTA díjátadó gálán egy fekete Elie Saab ruhában bűvölte el a megjelenteket. A 38 éves színésznő földet söprő estélyije az ujjrésznél, csípő tájékon és a mellkasán is átlátszó csipkebetéttel készült, viselője domborulataira irányítva a figyelmet.

De ennek ellenére sem lépte át a jó ízlés határait, és csak annyira volt szexi, amennyire annak kellett lennie. Amy alakját elnézve sokan el sem hinnék, hogy egyébként egy kétéves kislány büszke és boldog anyukája, olyan szépen lefogyott a szülés után.

A bájos sztár rajongók ezreinél szerzett pluszpontokat azzal, hogy a kis Aviana születése után, 2010-ben még nem sürgette a fogyást: számára sokkal fontosabb volt a kisbabájával töltött idő, mint az, hogy rohanjon a konditerembe, vagy esetleg megvonja magától az ételt.

amy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Bűbáj és a Kapj el, ha tudsz című filmek sztárja nem diétázott, bár igyekezett döntően egészséges ételeket fogyasztani. A mozgást pedig csak lassan, fokozatosan kezdte újra. Bár a terhessége utáni pluszkilókkal is jól érezte magát a bőrében, ezek leadását munkái miatt szükségesnek ítélte.

„A hivatásomhoz tartozik, hogy a testem legalább hasonló legyen ahhoz, amilyen a terhességem előtt volt. De nem hiszem, hogy a tökéletes idomaimmal csináltam volna karriert” – árulta el egy korábban adott interjúban.

Majd arról is mesélt, hogy kisgyermekes barátnői javaslatára nem a szokásos edzőtermi sportokkal, hanem egész más módszerrel lett ismét karcsú és nőiesen izmos. „Kipróbáltam a rúdtáncot, amibe már az első alkalommal beleszerettem. Az egész testemet átmozgatja, mégsem érzem mindig megerőltetőnek. Mintha nem is sportolnék, csak egyszerűen jól érezném magam. Ezt imádom!” – mondta lelkesen.

Ha pedig nem rúdtánc órára jár, Amy szerint is nagyon hatékony tud lenni egy edzőpartner jelenléte: ő például gyakran indul sportolni a férjével, Darren Le Gallóval, akivel úgy érzi, egy hosszú beszélgetésben legalább olyan jó partnerek tudnak lenni, mint mondjuk kocogás közben.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X