Főoldal > AKTUÁLIS > Megtréfálta a különleges ruha a híres színésznőt

Megtréfálta a különleges ruha a híres színésznőt

diétafitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha díjátadó gálára hivatalosak, a híres színésznők egy része marad a klasszikus sz&

Ha díjátadó gálára hivatalosak, a híres színésznők egy része marad a klasszikus színeknél és vonalaknál az öltözködésben, ám a legtöbben ilyenkor kitesznek magukért, és valami extrémebb kreációt választanak.

Így tett a BAFTA gálán Marion Cotillard is, aki finoman szólva nem bízta a véletlenre, hogy fel tudja-e kelteni a rajongók és a sajtó figyelmét: egy sárga Dior ruhát viselt, mely combtájékon átlátszó betéttel tette láthatóvá a világsztár lábait, és majdnem a fenekét is.

Egyesek azt hitték, a ruha elszakadt, mások viszont abban voltak biztosak, hogy a dizájnerdarab megtréfálta a hírességet. A divatház illetékesei viszont azt írták közleményükben, hogy az estélyivel semmi gond nem volt, egyszerűen azért állt így a sztáron, mert ilyen a dizájnja.

Marion mosolyogva pózolt a pánt nélküli, hátul felsliccelt estélyiben, de látszott, hogy nem érzi magát teljesen jól benne. Talán mégsem így akarta megmutatni vékony lábait, melyekre a brit sajtó szerint nagyon büszke.

marion2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az Oscar-díjas színésznő gyakran jár edzőterembe, de a kint is végezhető mozgásformák az igazi kedvencei. Sok gyaloglással és biciklizéssel őrzi vonalait, elsősorban vékony, de nőiesen izmos lábainak formáját.

Bár nem nyilatkozik gyakran diétás- és edzéstitkairól, azt tudjuk róla, hogy várandóssága alatt sem állt le a mozgással, és nem tömte magát egészségtelen ételekkel. Így lehetséges, hogy nem rakódtak rá a kilók számolatlanul, és 2011 nyarán, a szülés után két héttel már egy Dior reklámfilmben szerepelt.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Marion a makrobiotikus diéta híve: száműzte az étrendjéből többek közt a húst, a tejtermékeket és a tojást, és arra figyel, hogy lehetőleg csak csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat, gyümölcsöket és zöldségeket fogyasszon.

A színésznő lelkes környezetvédő, amit szintén összekapcsol a makrobiotikus szemlélettel. Attól tart, hogy az élelmiszerek szállítása közben is sok káros anyag kerül a levegőbe, ezért igyekszik olyan ételeket fogyasztani, melyek közeli gazdaságokból származnak, nem pedig a világ túloldaláról.

Ragyogj, mint Marion!

A színésznő a tiszta, egészséges bőrt szereti, ezért csakis természetes alapanyagokból készült, jó minőségű kozmetikumokat használ. Állítása szerint sokkal szívesebben költ bőre tisztán tartására és ápolására, de azért a sminkeléssel sincs épp rossz viszonyban: egyik kedvenc szépségtrükkje a vörös rúzs, hozzá illő vörös körömlakkal. Egyszer mindenképp próbáld ki!

Fotó: Profimedia – Red Dot

Készítsd el te is Marion egyik varázslatosan szép sminkjét!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X