Főoldal > AKTUÁLIS > Sztárok egészségtelen kedvencei

Sztárok egészségtelen kedvencei

egészségnasitáplálkozás
0

Írta: and

A világ legszebb és leghíresebb sztárhölgyei rendszerint hangsúlyozzák, hogy az egészsé

A világ legszebb és leghíresebb sztárhölgyei rendszerint hangsúlyozzák, hogy az egészséges életmódra és a rendszeres mozgásra esküsznek, de azért néhányan egészségtelen kedvenceikről is nyilatkoznak olykor.

Lássuk, milyen hizlaló nasiknak nem tud ellenállni a tökéletes alakú Heidi Klum vagy Katie Holmes, ugyanakkor adunk néhány tippet, milyen egészséges alternatívával lehetne helyettesíteni kedvenceiket.

Heidi Klum

A négygyermekes szupermodell nagy kedvence a Nutella, amiből olykor nem is éri be egy kanálnyival. Ha te is megkívánod az édes mogyorókrémet, azt javasolnánk, inkább olvassz fel egy kis étcsokit, amivel leönthetsz egy-két cukormentes kekszet vagy néhány szeletnyi gyümölcsöt. Hidd el, legalább olyan finom lesz a végeredmény, mintha magas cukortartalmú kekszet mártogatnál Nutellába!

Alicia Keys

A fantasztikus hangú énekesnő nem tud nemet mondani a pizzára és a csokira. Ha ezeket kívánod, olykor egy-egy szelet pizzát vagy néhány kocka csokit engedj meg magadnak, de ezek helyett alacsonyabb kalóriatartalmú alternatívákat is kereshetsz. Tejcsoki helyett egyél étcsokit, a pizzát pedig helyettesítsd teljes kiőrlésű pirítóssal, amire magad is készíthetsz isteni bruschetta krémet friss paradicsom, mozzarella és olaszos fűszerek felhasználásával.

katieholmes3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Katie Holmes

A színésznő nehezen tud ellenállni a muffinoknak, ami szerencsés alkatának köszönhetően nem látszik meg rajta. Ha ugyanez a gondod, készítsd el magad kedvenc finomságodat – így biztos lehetsz abban, hogy fehér liszt helyett teljes kiőrlésű liszt, fehér cukor helyett pedig nyírfacukor vagy barna cukor kerül az édességbe, ezáltal kalóriatartalma is csökken.

Britney Spears

A kétgyerekes sztáranyuka gyengéi a gyorséttermi kosztok, imádja például a hamburgereket. Ám a gyorséttermekben kapható hambiknál sokkal egészségesebb verziót készíthetsz otthon, így nemcsak azt látod, milyen hozzávalók kerülnek bele, hanem azt is, hogy miből mennyit használsz fel.

Jessie J

A The Voice brit mestereként is ismert énekesnő nagy kedvence a krumplipüré, amit olykor szafttal is leönt. Ehelyett inkább a krumplisalátát javasolnánk, hiszen jóval alacsonyabb zsírtartalma révén sokkal egészségesebb. De a legjobb, ha a burgonyát más zöldségekkel helyettesítjük, és beérjük egy vegyes salátával. Persze abban is egyetértünk a sztárokkal, hogy egy kis „bűnözés” olykor nem árt…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X