Főoldal > AKTUÁLIS > Légy boldog te is! Kövesd az ismert színésznő tanácsát

Légy boldog te is! Kövesd az ismert színésznő tanácsát

diétafitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan! Talán te sem először hallod, hogy az é

Böjtölj és méregteleníts okosan és hatékonyan!

Talán te sem először hallod, hogy az életben a sok jó mit sem ér, ha nem vagyunk boldogok. A színésznőként, producerként és íróként is ismert Amy Poehler talán épp azért tartja fontosnak, hogy segítsen mindannyiunknak a boldogság elérésében és megtartásában.

„A tanácsom nagyon egyszerű és egyben hatásos is. Minél előbb tanulj meg arra összpontosítani, amid van, ahelyett, hogy folyton olyasmi után vágyakozol, amid nincs. Ha ezeket a sokszor teljesíthetetlen vágyakat elengeded, tényleg boldogabb leszel” – mondta egy interjúban.

Persze azzal ő is egyetért, hogy nem lehetünk minden nap minden egyes percében elégedettek. „Ha épp sötéten látod a világot, és nem vagy kibékülve sem önmagaddal, sem pedig a testeddel, panaszkodás helyett állj meg egy percre, és adj hálát” – javasolta.

Majd így folytatta: „Gondold végig, mi minden működik nagyszerűen a testedben, és adj hálát mindenért. A végén érezni fogod, hogy nemcsak a szervezeted csoda, hanem te magad is az vagy.”

amy2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Tök alsó, a Bajos csajok, az Irigy kutya és az Anyámon a tanárom című filmekből, valamint például a Városfejlesztési osztály című sorozatból és a Saturday Night Live-ból is ismert színésznő életében valószínűleg gyermekei születése is maga volt a csoda.

„Miután 2008-ban világra jött a nagyobbik fiam, egy hónap múlva már a vörös szőnyegen álltam. Az alakomat persze nem tudtam tökéletesen visszanyerni, de számomra nem is az volt a lényeg, hogy csontsoványan álljak ki a nyilvánosság elé, hanem, hogy egészséges és ragyogó lehessek. Azt mondják, ez végül sikerült is” – mesélte később.

A 41 esztendős Amy egyébként soha nem készült különösebben a vörös szőnyeges eseményekre, ami esetében annyit jelent, hogy nem fogyókúrázik, és az edzőtermet sem kezdi el heti 7 alkalommal látogatni.

„Igyekszem tartani magam az egészséges étrendemhez, talán a nasikkal vagyok még óvatosabb, de nem járok többször sportolni, mint a hétköznapokon. Legfeljebb annyit készülődöm egy-egy gálára, hogy a stylistommal kiválasztjuk, mit vegyek fel” – árulta el.

Későn lett anyuka

A színésznő nagyobbik fia, Archie 2008 októberében született, míg kisebbik gyermeke, Abel 2010 augusztusában jött a világra. „37, illetve 38 évesen lettem anya, ami kicsit késeinek számít. De nem bánom, mert remekül kijövök a gyerekeimmel, másrészt pedig most tapasztalom meg azt, hogy anyaként más izmaimat is használom, mint korábban. És persze manapság is sokan megnéznek – teljesen más típusú figyelmet kapok, mint mondjuk 25 éves koromban” – mondta Amy egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X