Főoldal > AKTUÁLIS > Elszúrta bemutatkozását a tehetségkutató új zsűritagja

Elszúrta bemutatkozását a tehetségkutató új zsűritagja

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Két kattintásra a kalandtól! A rajongók alig várták, hogy megpillantsák az Australia’s Got

Két kattintásra a kalandtól!

A rajongók alig várták, hogy megpillantsák az Australia’s Got Talent tehetségkutató műsor válogatóinak felvételére érkező új zsűritagot, Geri Halliwellt. Ám arra ők sem számítottak, hogy kis híján többet fognak látni a kelleténél, mivel az énekesnő alaposan mellélőtt a ruhaválasztással.

A 40 éves sztár egy pánt nélküli, rózsaszín miniruhában jelent meg a válogatáson, ami a rajongók nagy része szerint teljes katasztrófa volt: sem színében, sem hosszúságában nem felelt meg Geri életkorának – bár az kétségtelen, hogy vékony alakjának köszönhetően az ilyen típusú ruhák is jól állhatnak rajta.

Az énekesnő ráaádsul nem tudott megfelelően koncentrálni a bevonulására, sem arra, hogy a rajongókkal váltson pár szót, mert folyton húzgálta a ruháját, attól tartva, hogy az egy óvatlan pillanatban lecsúszik róla, és tényleg túl sokat mutat majd magából.

A bemutatkozás tehát rosszul sikerült a ruha miatt, de azért a hírességet így is nagy szeretettel fogadják a déli kontinensen. Ez részben annak is köszönhető, hogy világsztár, másrészt pedig tesz is azért, hogy szeressék. Nemrég például azt nyilatkozta, hogy számára hihetetlen öröm és boldogság, hogy Ausztráliában lehet.

„Imádom az itteni embereket, és boldogan veszem át Mel B helyét a zsűriben” – nyilatkozta Geri, aki anno a kilencvenes évek népszerű lánycsapatában, a Spice Girlsben dolgozott együtt a szókimondó Mel B-vel.

geri2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Geri nemcsak az új feladat miatt izgatott, hanem az is lázban tartja, hogy egy új sztár felfedezésében segíthet. „Biztosan sok tehetség van Ausztráliában, és azon leszünk, hogy megtaláljuk közülük a legjobbat” – mondta.

A sztáranyuka valószínűleg a műsorban is gyakran visel majd szexi ruhákat, mert nemcsak büszke a testére, hanem bátran meg is mutatja vonalait. De nem volt ez mindig így: Geri korábban sokat küzdött a súlyával, és komoly önértékelési zavarai is voltak, melyek bulímiához vezettek.

Elmondása szerint akkor változott meg minden, amikor várandós lett, és egy egészséges kislánynak adott életet. Az anyaság érettebbé és magabiztosabbá tette, ami a rajongók szerint nagyon jól áll az énekesnőnek, sőt, sokak szerint szexibb már nem is lehetne.

A sztár nem szállt el magától, de azt nem tagadja, hogy büszke a vonalaira. „Sokat teszek azért, hogy egészséges és vékony maradjak: kiegyensúlyozott étrenddel és rengeteg sporttal őrzöm az alakom” – árulta el korábban.

Azt is megosztotta a lapokkal, hogy napjait szereti teljes kiőrlésű zabkásával kezdeni, míg ebédre sovány csirkehúst, zöldségeket és quinoát fogyaszt. Ez a magas vitamin- és tápanyagtartalmú dél-amerikai gabonaféle nagyon sokféleképpen elkészíthető, a köretektől az édességig.

Geri vacsorára többnyire rizsből készült, alacsony kalóriatartalmú ételeket eszik, tízóraira és uzsonnára pedig általában gyümölcsöt majszol. Arra mindig figyel, hogy ne egyen túl sokat, és az édességekkel mértéket tartson, de semmit nem tagad meg magától, amit megkíván.

„Ha egy kis kényeztetésre vágyom, általában sütit, csipszet vagy magas kakaótartalmú csokit eszem, de sosem tömök magamba egy egész zacskónyit semmiből. Másnap pedig tudom, hogy egy kicsit többet kell sportolnom, de ez így természetes” – mondta.

És ha már sport, a híresség a sétát és a futást részesíti előnyben, amit súlyzós edzésekkel, kettlebellel és jógával egészít ki. Ez utóbbiról azt nyilatkozta, hogy nemcsak hajlékonyabb lesz tőle, hanem a megfelelő relaxációban is segíti őt.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Jógázz Gerivel!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X