Főoldal > AKTUÁLIS > Megszületett a sztár második kisbabája!

Megszületett a sztár második kisbabája!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél! Nagy a boldogság a Rooney család háza táján, ugyanis m&

A legjobb divattippek, hogy te is trendi legyél!

Nagy a boldogság a Rooney család háza táján, ugyanis május végén második gyermekük is megszületett. A kisfiú néhány nappal később jött a vártnál, május 21-én, kedden, hajnali 2:11-kor jött a világra, de máris hatalmas népszerűségnek örvend – a családban és Anglia-szerte is.

Bár sokan furcsállják, hogy a Klay nevet kapta, ugyanis 3 éves bátyját Kainek hívják, ez híres szüleiket láthatóan egy kicsit sem zavarja. Inkább annak örülnek, hogy második gyermekük is egészséges, kiegyensúlyozott baba, akit 9 hónapnyi várakozás után immár a karjaikban tarthatnak.

A csöppség érkezését focista apukája jelentette be a Twitteren, mamája pedig később azt is elárulta, hogy nemcsak a szülés éjszakáján nem aludt, hanem az azt megelőző éjjeleken sem sikerült túl sokat pihennie. „Már nem volt valami kényelmes a nagy pocak, de immár nem vágyom másra, mint egy kiadós éjszakai alvásra” – nyilatkozta egy brit lapnak.

A 27 éves divattervező szavai sokakat megleptek: az olvasók szerint nyilván elfeledkezik arról, hogy újszülött kisfiához bizony nem egyszer kell majd felkelnie éjszakánként… Coleen viszont azt mondja, imádja a gyerekeket, így ez nem okoz számára problémát.

coleen2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Azt is el tudom képzelni, hogy főállású anyuka leszek a jövőben. Wayne és én legalább három vagy négy gyerkőcöt szeretnénk, kisfiúkat és kislányokat. Mindketten nagycsaládról álmodozunk” – árulta el korábban. 

A csinos focistafeleség ezek szerint biztosan nem tart attól, hogy elveszíti vonalait. Sőt, egyik barátnői szerint első gyermeke, Kai születése után sokkal elfogadóbb lett saját magával szemben, és már nem a vékonyság elérése a célja, hanem sokkal inkább az, hogy elégedett, fitt és kiegyensúlyozott legyen, illetve jól érezze magát a bőrében.

Ennek érdekében az egészséges étkezés és a rendszeres sport híve: utóbbival kapcsolatban az elmúlt évek során rájött, hogy nemcsak kényszer lehet, hanem élvezetes időtöltés is, így legalább olyan lelkesen jár Power Plate-ezni, mint futni, bokszolni vagy úszni.

Első gyermeke születése után gyorsan megszabadult a súlyfeleslegtől, amit részben személyi edzője segítségének köszönhet. Trénere, Elise Lindsay iránymutatása és rendszeres tanácsai után Coleen 5 hónap alatt 10 kilót adott le.

Ezt úgy érte el, hogy napi 30 percet sportolt. Ez részben kardiózást jelentett – úszott, futott vagy gyors tempóban gyalogolt –, részben pedig súlyzós gyakorlatokat, illetve guggolásokat, kitöréseket, fekvőtámaszokat.

Ami pedig akkori étrendjét illeti, egy barátja szerint leginkább halat és sovány húst evett zöldségekkel, friss salátával, a szénhidrátokkal viszont óvatosan bánt. Mindenből igyekezett kisebb adagokat fogyasztani, és arra ügyelt, hogy csak akkor egyen, ha megéhezett.

„Alacsony vagyok, ezért már néhány pluszkiló is meglátszik rajtam. De ennek ellenére nem gondolom, hogy a szülés után túlzásba kellene vinnem a diétát és az edzéseket. Ezek helyett inkább élvezni szeretném az időt, amit a kisbabámmal tölthetek” – nyilatkozta első gyermeke születése után a sztár, és valószínűleg most, második kisfia érkezése után is így gondolkodik.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X