Főoldal > AKTUÁLIS > Megtámadták a szexi sorozatsztárt

Megtámadták a szexi sorozatsztárt

fogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A sztárok többsége gyakran azt hiszi, hogy csak a filmvásznon vagy sorozatokban kell néhány kellemetlen

A sztárok többsége gyakran azt hiszi, hogy csak a filmvásznon vagy sorozatokban kell néhány kellemetlen dologgal szembenézniük, ám ez nem így van. Ezt most Lauren Pope is a saját bőrén tapasztalhatta meg, ugyanis a The Only Way Is Essex című brit reality sorozat sztárját a közelmúltban megtámadták.

A 29 éves híresség Marbellán forgatta a TOWIE következő epizódjait szereplőtársaival, és elmondása szerint egy férfi beléjük kötött az utcán. „Megdobált minket étellel, majd odajött, és elkezdett nevetni rajtunk. Megkértem, hogy hagyja abba, és menjen el, erre arcon vágott” – nyilatkozta a sztár a támadás után.

Lauren elárulta: a pofon akkora volt, hogy a szó szoros értelmében majdnem otthagyta a fogát. „Azonnal fogászatra kellett mennem, mert majdnem kiesett az egyik fogam. Emellett a nyelvem is felduzzadt és fáj, mert ráharaptam, amikor a férfi megütött” – mondta.

A híresség egyébként nem jelentette az esetet a rendőrségen, és biztonsági kamerákon sincs nyoma a támadó tettének. Sokak szerint a csinos sztár valószínűleg nem akar ügyet csinálni a történtekből, inkább el akarja felejteni az egészet. „Köszönöm mindenkinek a kedves üzeneteket, most már jól vagyok. Még vannak fájdalmaim, de minden rendben lesz” – írta a Twitteren.

lauren2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A modellként, DJ-ként és zenei producerként is ismert sztárt legutóbb Londonban, a Nobu étteremnél fotózták le, ahol szuper szerelésben jelent meg: fekete bőr sortot, szürke felsőt és fehér blézert viselt magassarkúval, illetve ehhez a klasszikus eleganciát sugárzó, monokróm szetthez kevésbé illő kék táskával.

Lauren számára nemcsak az elegancia fontos, hanem az is, hogy megőrizze vékony alakját. Igaz, sokak szerint ezzel kapcsolatban egy-két éve túlzásba is esett, de a modell elmondta: akkoriban azért fogyott le olyan látványosan, mert kedvese, Kirk szakított vele.

„Manapság már sokkal jobban odafigyelek magamra: rendszeresen étkezem, próbálok egészségesen élni és sportolni is” – mondta. Majd hozzátette, nem hisz a gyorsdiétákban, mert egy-két nap alatt elérhetünk ugyan látványos eredményt, de tartósat semmiképpen.

„Azt sem gondolom, hogy egy étkezés kihagyása számíthat a súlyunk szempontjából. Csak annak lesz eredménye, ha átgondoljuk a táplálkozásunkat, és rendszeresen mozgunk” – vázolta gondolatait. A szépség egyébként edzőteremben tesz azért, hogy alakja még tökéletesebb legyen: sokat kardiózik, emellett hasizom-erősítő gyakorlatokat végez és súlyzózik is.

Lauren gyönyörű bőrének titka

Sokakhoz hasonlóan az eredetileg babapopsi-krémnek szánt Sudocremre esküszik Lauren is. „Minden bőrproblémára kiváló. Ha kijön rajtam egy-egy pattanás, azzal kenegetem, és rendszeresen felkenem éjszakára, az egész arcomra, mintha egy tápláló maszk lenne. Nekem bevált” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X