Főoldal > AKTUÁLIS > Várandósan is az egészséges étrend híve az énekesnő

Várandósan is az egészséges étrend híve az énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Rajongók millióit hódította meg a Black Eyed Peas énekesnőjeként, de sokan irigylik stílusérz&

Rajongók millióit hódította meg a Black Eyed Peas énekesnőjeként, de sokan irigylik stílusérzéke miatt vagy szuper alakjáért is. És persze azért is, mert nagyon boldog a szexi Josh Duhamellel, akivel 4 évnyi házasság után első gyermeküket várják.

Fergie-rők köztudott, mennyire fontos számára az egészsége, így talán nem is meglepő, hogy várandóssága alatt sem mond le a kiegyensúlyozott, egészséges étkezésről. Dietetikusa, Kimberly Snyder tanácsait követve minden főétkezést betart, emellett mindig tízóraizik és uzsonnázik is. 

„Azt javasoltam neki is, mint a legtöbb hozzám forduló sztárkismamának, hogy étkezzen egészségesen. A szülés után pedig majd ne akarjon gyorsan megszabadulni a kilóktól, inkább arra törekedjen, hogy kiegyensúlyozott maradhasson. Hiszen nem a vékonyság a legfontosabb, hanem az, hogy majd élvezhesse a kisbabájával töltött időt” – mondta a dietetikus egy külföldi lapnak adott interjúban.

fergie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, hogy a 38 éves énekesnőt most is nagyon kiegyensúlyozottnak látja. „Nem kell izgulnia, még a pluszkalóriák miatt sem, hiszen a terhesség alatt egyébként is több kalória, protein, fluorsav és egyéb tápanyag bevitele javasolt” – magyarázta.

„Egészséges ételek és teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztását javasoltam Fergie-nek is, illetve azt, hogy kerülje az egészségtelen konyhát, de még a tejtermékeket is. Persze nem arról van szó, hogy ne ehetne meg valamit, amit már borzasztóan megkívánt, de ő is tudja, hogy mértéket kell tartania” – tette hozzá Kimberly.

A dietetikus valószínűleg arra célzott, hogy a híres énekesnő egyik kedvenc étele a pizza, de olykor a gyorséttermi kosztnak sem tud ellenállni. De az is igaz, hogy számos kedvencét megtanulta egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni, például bárányhús helyett csirkét vagy pulykát fogyaszt, a cukrozott üdítőket és energiaitalokat pedig cukormentesre cserélte.

A szexi sztár életében nemcsak az játszik fontos szerepet, hogy egészséges ételek kerüljenek a tányérjára, hanem a rendszeres mozgás is. Terhessége előtt minden héten legalább öt-hat alkalommal járt edzőterembe, ahol kedvenc mozgásformáinak, a futásnak és az ugrókötelezésnek is hódolt, illetve rezisztencia edzéseket végzett.

Nagy pocakkal valószínűleg csökkentette az edzések intenzitását, de annyi biztos, hogy férjével ebben az időszakban is folytatják a közös sportolást, csak futás helyett sétálni vagy túrázni indulnak Los Angeles környékén.

Fergie hangulatingadozásai

Az énekesnő nemrég elárulta, hogy terhessége eddig teljesen problémamentes, csupán hangulatingadozásokkal kellett szembenéznie. „Ennek ellenére ez egy boldog időszak az életemben. A férjemmel már nagyon várjuk a kisbabánk érkezését. Mindketten készen állunk” – mondta a 38 éves híresség.

Fergie 8 perces Pilates gyakorlatsora

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X