Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Matthew McConaughey

A hét wellness pasija: Matthew McConaughey

fogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz! Trendi megjelenés szuper áron! Honnan ismerheted? A 43 éves

A legszuperebb nyári célpont, ahol feltöltődhetsz!

Trendi megjelenés szuper áron!

Honnan ismerheted?

A 43 éves színészt eddig olyan mozikban láthattad, mint például a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt?, a Szahara, a Bolondok aranya, az Anyám nyakán, a Trópusi vihar, az Excsajok szelleme vagy a Magic Mike. Ezen kívül olykor a modellkedéssel és az énekléssel is kacérkodik.

Mitől olyan szívdöglesztő?

A ragyogó tekintet és a hollywoodi mosoly mellé olyan test is dukál, amilyet a legtöbben csak álmainkban láttunk. Az edzésfanatikus és lelkes szörfös hírében is álló színész az étrendjére is figyel: sok friss gyümölcsöt, zöldséget és halat eszik, de a cukroktól és tésztaféléktől tartózkodik.

matt2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

2012-ben 15 kilót fogyott a The Dallas Buyer’s Club című film kedvéért, melyben egy AIDS beteget játszik. Ezt úgy érte el, hogy jó pár napig nem evett szilárd táplálékot, szinte csak gyümölcs- és zöldségleveken, valamint sok vízen élt, és később is szigorú diétát tartott. Emellett az edzésről sem mondott le, de a súlyzós gyakorlatokat kardióra cserélte.

Csillagjegye: Skorpió

Családi állapota: nős, felesége Camila Alves modell, akivel három gyermekük van: Levi, Vida és Livingston.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X