Főoldal > AKTUÁLIS > Elárulta titkát a szexi sorozatsztár

Elárulta titkát a szexi sorozatsztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Három folyam, Chuck, Csont nélkül, 666 Park Avenue – csak néhány sorozat címe, melyekben te is lá

Három folyam, Chuck, Csont nélkül, 666 Park Avenue – csak néhány sorozat címe, melyekben te is láthattad Mercedes Masohnt, és talán – számos rajongójához hasonlóan – azt is megállapítottad, hogy milyen szuper vonalakkal áldotta őt meg a természet.

Nos, a színésznő vékony, de nőies alakja csak részben tekinthető Természet Anya adományának, ugyanis a 31 éves híresség nemrég elárulta egy külföldi lapnak, hogy bizony elég sokat tesz vonalai megőrzéséért.

„Az egyik legegészségesebb szokásom az, hogy edzőterembe járok. Guggolásokat és kitöréseket pedig gyakran akkor is csinálok, amikor épp az anyukámmal beszélek telefonon. Elég sokat tud beszélni, szóval végül is neki köszönhetem, hogy közben ilyenre tudtam formálni a popsim” – nyilatkozta viccelődve.

Emellett van még egy kedvenc mozgásformája: a spinning. „Remek kardióedzés, ami mindig nagyon megizzaszt. Utána mindig próbálok egy kis súlyzózást is beiktatni, hogy erősebb és formásabb lehessen a testem” – árulta el.

Mercedes a helyes táplálkozásra is ügyel, igyekszik például minden étkezést betartani, és elsősorban egészséges ételeket, italokat fogyasztani. Szívesen indítja a napját egy pohár narancslével, illetve télen forró teával, a főétkezések között pedig próbálja kerülni a nassolást. De ha mégis megéhezik, szívesen fogyaszt zöldségeket vagy vitaminban és ásványi anyagokban gazdag algát.

mercedes2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„A kedvenc nasim viszont elég egészségtelen, ugyanis imádom a mogyorókrémet. Szinte minden nap eszem egy kis Nutellát, amivel tudom, hogy óvatosan kellene bánnom, de nem könnyű mértéket tartani” – mesélte, hozzátéve, hogy esténként szívesen elkortyol egy-egy pohárral kedvenc borából, de persze itt sem feledkezik meg a mértékletességről.

A modellből lett színésznő azt is elárulta, mi a titka lelki egyensúlyának: „imádom, hogy abból élek, amit igazából a legjobban szeretek csinálni. Minden forgatáson töltött nap ajándék számomra. Egy-egy karakter megformálása nekem egyfajta terápiát is jelent” – mondta.

Persze a 173 cm magas sztár sem dolgozik minden áldott nap, sőt, azt is fontosnak tartja, hogy olykor elszökhessen egy kicsit a világ szeme elől. „Olykor már az is feltölt, ha egy kisvárosi szállóban töltöm az éjszakát, máskor pedig inkább olyan helyet keresek, ahol nyugodtan heverészhetek a tengerparton” – sorolta.

„Az, hogy milyen típusú kikapcsolódást választok, attól függ, hogy éppen mihez van kedvem. Ezek az utak nem kerülnek olyan sokba, mégis úgy érzem magam egy-egy ilyen nap után, mint akit kicseréltek” – tette hozzá. 

Te is csinálhatsz kitöréseket miközben telefonálsz. Próbáld ki az alábbi 10 perces gyakorlatsort a szexi lábakért!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X