Főoldal > AKTUÁLIS > Felhúzta ruháját a fotósok előtt a sztár

Felhúzta ruháját a fotósok előtt a sztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Te is azt gondolod, hogy a fürdőruhamodellek nagy része egy kicsit sem szégyellős? Nos, nem szeretnénk téged arra

Te is azt gondolod, hogy a fürdőruhamodellek nagy része egy kicsit sem szégyellős? Nos, nem szeretnénk téged arra biztatni, hogy általánosíts, és ezt mi sem szeretnénk megtenni, de az biztos, hogy Julie Hendersonra igaz a fenti állítás.

A Sports Illustrated modell ugyanis saját fürdőruha-kollekciójának bemutatóján azzal vonta magára a fényképészek és a vendégek figyelmét, hogy felhúzta egyébként sem sokat takaró fehér ruháját a fotósok előtt.

És bár semmi olyat nem mutatott, ami illetlen lett volna, vagy aminek a fotósok ne örülhettek volna, sokan mégis azt gondolják, Julie egy kicsit messzire ment. Mások szerint egyszerűen csak imád szerepelni, és ezzel nincs is semmi gond. Megint mások viszont úgy látják, néha egy kicsit visszafoghatná szereplési vágyát, és nem kellene mindig ennyi figyelemre áhítoznia.

Rajongói szerint viszont semmi baj nincs azzal, ha Julie szeret a középpontban lenni, sem pedig azzal, hogy örül, ha megmutathatja tökéletes idomait. A modell egy korábbi interjúban elárulta, hogy gyerekkora óta imád sportolni, szinte mindig edzett valamit.

Nemrég kezdett el bokszolni, ami igazi szerelemmé vált számára. „A személyi edzőmmel bokszolok, és meg kell mondanom, ez néha igazán vicces helyzetekhez is vezet. De amellett, hogy az edzések szórakoztatóak, azért is élvezem a bokszot, mert másfajta kihívást jelent az elmémnek, mint amilyenekhez eddig hozzászoktam. Itt mindig ébernek kell lenni” – mondta.

julie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Julie mindig is szeretett jógázni, és a boksz mellett rendszeresen fut is. „Változatosságra törekszem, hogy soha ne unjam el az edzést. Ezért nemcsak a gyakorlatokat változtatom olykor, hanem a zenéimet is: újabban főleg Nicky Minajt és Lady Gagát hallgatok” – árulta el.

Ami pedig a táplálkozást illeti, a szépség elsődleges célja nem az, hogy minél soványabb legyen, hanem a teste megfelelő táplálása és az egészségének megőrzése. Ennek érdekében sok gyümölcsöt, zöldséget és sovány húst fogyaszt.

„Általában van nálam otthon répa, humusz, és tartok magamnál néhány szem mandulát is, ha megéheznék két étkezés között” – nyilatkozta korábban. Majd arról is beszélt, hogy nem fosztja meg magát semmitől, olykor kedvenc sajtjaiból rágcsál el egy-két szeletet, máskor pedig néhány cukorkát is elszopogat.

„A modellvilágban ma is sok olyan lány van, akik éheztetik magukat a szupervékony alakért, de én nem ezt a képet szeretném magamról mutatni a világnak. Mindig rendesen eszem, és sokat sportolok. Inkább vagyok egészséges és egy kicsit izmosabb a többieknél, mint hogy éhezzek” – tette hozzá.

Julie és a problémás területek

Ki hinné, hogy egy fürdőruhamodell testén is lehetnek problémásabb részek? A szexi Julie nemrég elárulta, hogy nála melyek ezek. „Elsősorban a fenekem, a lábam és a hasizmaim, de sok időt szentelek a kar- és hátizmok erősítésének is” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X