Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sokat mutat magából a fitneszguru

Túl sokat mutat magából a fitneszguru

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Jennifer Nicole Lee annak köszönhetően vált ismertté, hogy túlsúlyos anyukából néhá

Jennifer Nicole Lee annak köszönhetően vált ismertté, hogy túlsúlyos anyukából néhány éve Miss Bikini Americává avanzsált, majd népszerűségét fitnesz könyvek és DVD-k kiadásával is növelte.

De a 38 éves modell és sztáranyuka legutóbb nem sikerei miatt került az érdeklődés középpontjába, hanem azért, mert túl sokat mutatott magából. Bikinifelső helyett egy színes sálat viselve hűtötte le magát Miamiban, egy medencés pancsolás során, és a sál félrecsúszott, felfedve a híresség kebleit.

Ez sokak szerint elég kellemetlen lehetett neki, mások viszont úgy gondolják, ez inkább jó reklám a saját fürdőruha-kollekcióval is büszkélkedő sztárnak, hiszen most jóval többen beszélnek róla és a bikinijéről…

Jennifer egyébként nagyon büszke alakjára, amit több mint 30 kiló leadásával tudott elérni. Az álomalak megtartása persze számára sem könnyű feladat, de minden nap tesz azért, hogy a teste még sokáig ilyen maradhasson.

Ez számára változatos edzőtermi gyakorlatokat jelent a hét minden napján, kivéve vasárnap, amit pihenésre jelölt ki, és ezt a napot általában két kisfiával tölti. „Az edzéseknél nekem a változatosság vált be. Minden nap kardiózom, amit egyszer hasizom-erősítéssel, máskor súlyzózással, megint máskor a lábaim formálásával egészítek ki, így az edzés sosem lesz unalmas” – árulta el.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, hogy általában 45 percet tölt az edzőteremben, de az változó, hogy mennyit tud kardiózni. „Ezeket a gyakorlatokat is állandóan változtatom: egyszer ellipszistrénerezni van kedvem, máskor futok, megint máskor biciklizem. Emellett imádom az ugrókötelezést, a hot jógát, és rendszeresen járok masszázsra is” – mondta.

Jennifernek számos ügyfele van, akiknek nemcsak lefogyni segít, hanem abban is, hogy igazi motivációt találjanak. „Tudatosítaniuk kell magukban, miért akarnak lefogyni, és ez mindig több mint mondjuk az, hogy jól akarnak kinézni egy esküvőn. Sokat beszélgetünk, és a cél, az, hogy megértsék, miért jobb, ha egészségesebben étkezünk és többet mozgunk” – magyarázta.

A szexi híresség – aki nemrég nyitott egy új fitnesztermet New Yorkban, és szerepel Michael Bay legújabb filmjében, a Pain & Gainben – nem volt mindig ilyen magabiztos és tudatos. Egy külföldi lapnak elmesélte, hogyan vezetett az útja régi, bizonytalan és gátlásos önmagától addig a nőig, akit ma elégedetten szemlél a tükörben.

„Először a negatív embereket iktattam ki az életemből, majd rájöttem, hogy nem siránkozhatok, és nem játszhatom az áldozatot soha többé. Harmadik lépésként pedig eldöntöttem, többé nem várok a holnapra. Ha valamit akarok, akkor most fogok cselekedni” – sorolta.

És arról is örömmel beszélt, hogy megtalált önbizalma révén ma már erősebb és magabiztosabb, mint amiről régen ábrándozott. Ha pedig épp rosszabb passzban van, visszagondol azokra a jó dolgokra, amiket elért az életében, legyen szó akár fogyásáról, üzleti sikereiről vagy épp két kisfiáról, akik a legfontosabbak számára a világon. „Az élet egy csoda, és ha ezt tudatosítod magadban, boldog leszel” – mondta.

Jennifer kedvenc ételei:

„Az étrendem sovány proteinből és jó szénhidrátokból áll elsősorban. A kedvenc reggelim pedig nem más, mint tojásfehérjéből készült omlett spenóttal, borssal, illetve egy félcsészényi főtt zabkása lenmaggal és kétkanálnyi szűz kókuszolajjal, és egy bögre zöld teával. Ha pedig egészségtelenebb nasikról van szó, nálam a nachos a nyerő, csípős szósszal” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X