Főoldal > AKTUÁLIS > 4 szuper tipp: búcsúztasd vidám programokkal a nyarat!

4 szuper tipp: búcsúztasd vidám programokkal a nyarat!

program
0

Írta:

Vége a kánikulának, a vízparti napozásnak, a nyaralások időszakának, de ne szomorkodj! A forró

Vége a kánikulának, a vízparti napozásnak, a nyaralások időszakának, de ne szomorkodj! A forróság búcsúzik, viszont számos remek programnak csak most jött el az ideje – legyen szó akár futásról, tortakóstolásról, zenei vagy családi programokról, hidd el, ez most egy csodás, programokban gazdag időszak kezdete. Adunk is pár tippet, mivel érdemes tölteni a szabadidődet az elkövetkezendő „nyárbúcsúztató” napokban, hetekben.

1. Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked!

Mi, nők a hétköznapok hősei vagyunk, ezért igazán megérdemlünk egy rendezvényt, ami csak a mienk! Ebből a célból rendezik meg szeptember 5. és 8. között a Hungexpón a Csupa Nő kiállítást és vásárt, ahol életünk legnagyobb kihívásaira kereshetjük a válaszokat, és ahol megkapjuk mindazt a törődést és figyelmet, ami nekünk jár. Az innovatív rendezvényen hat fontos témát járnak körül: életstílus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek. Az esemény házigazdái szakmai szakértőink és a tévéből ismert sztárjaink: Sütő Enikő, Lakatos Márk, Andor Éva, Demcsák Zsuzsa, Gombos Edina, Joshi Bharat, McMenemy Márk, Tatár Csilla, Várkonyi Andrea és Papp Gergő.

A fenti témák mélyebb bemutatására 4 különálló élményszigetet hoznak létre, melyek saját színpaddal adott téma köré épülnek fel. A színpadokon zajló események mellett lesz Gyereksarok, Pasimegőrző, Jótékonyságsziget és számos egyéb meglepetés is!

További infókért kattints ide!  A Facebook oldalért pedig ide!

2. Itt a nyár vége, fuss el véle!

Augusztus végén általában búcsút mondunk a strandolásnak, a 30 foknak, és a legtöbben már nem tervezünk szabadtéri programokat. De a szeptemberi időjárás azért még gyakran csábít minket egy-egy sétára, kirándulásra, vagy épp futásra. Ha kedvet kapsz, te is nevezhetsz a 28. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonra, amit szeptember 8-án rendeznek meg.

1500 külföldi érkezett Budapestre, 54 országból, hogy részt vegyen ennek a hétvégének a programján. További érdekesség, hogy 6700 egyéni futó érkezett célba, ami rekordot jelent Magyarországon – eddig 6200-nál több futót soha nem regisztráltak a célban egyik félmaratoni versenyen sem.

További infók és online nevezés itt.

fut2.jpg ()3. Vidám nyárbúcsúztató az egész családnak

Már az iskolakezdés körül forognak a gondolataitok, de szeretnéd elvinni a gyerekeket egy szórakoztató, családi programra, mielőtt elkezdődik a suli? Akkor augusztus 30-án az Europeum bevásárlóközpontban a helyetek, ami igazi nosztalgikus, vízparti nyaralóhellyé változik. Felidézik a pöttyös gumilabdás, napernyős, úszógumis strandokat, a klasszikus 80-90-es éveket. DJ Dominique nosztalgia zenéje szól majd, a gyerekeket pedig retró játékok várják: csengős mozdony, búgócsiga, csipegető csibe, hullahopp, ugróiskola, jojó. A régi idők hangulatát idéző „Bagaméri fagylalt” és retró Traubi fogadja a látogatókat és a játékosokat. Mert a szórakozási lehetőségek mellett nyerni is lehet: vásárlási utalványok és egyéb nyeremények találnak majd gazdára.

Tovább infók itt.

soromzene2.jpg ()4. SörömZene Fesztivál és Magyar Dal Napja idén először Tatán

Ha azt hitted, a fesztiválszezon augusztusban véget ért, akkor van egy kellemes meglepetésünk számodra. Szeptember 6-8-ig rendezik meg a SörömZene Fesztivál a tatai Öreg-tó partján, ahol háromnapos sörkert és örömzene vár téged is. Tata idén először csatlakozik a nyugat-magyarországi régió képviselőjeként a Magyar Dal Napja országos programjaihoz, és az országos zeneünnep megkoronázásaként szeptember 8-án vasárnap a Magyar Dal Napja jeles muzsikusai lépnek itt színpadra.

Zenél majd többek közt a Hot Jazz Band, az Intim Torna Illegál, a Mystery Gang, Péterfy Bori, Ganxsta Zolee és a Kartel, Gryllus Vilmos, a Magashegyi Underground és a Ladánybene-27, de a régebbi idők tisztelői számára igazi különlegességnek ígérkezik a Cserháti Zsuzsa emlékkoncert is. Emellett a jó sörök és az egész napos gyermekprogramok is biztosítják a kellemes hangulatot, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

További infókért katt ide vagy ide, jegyvásárlás: http://www.kuponbanya.hu/


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X