Főoldal > AKTUÁLIS > Meglepő dolgot mondott az ismert énekesnő

Meglepő dolgot mondott az ismert énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Azt gondolhatnánk, hogy Pink életének már olyannyira részévé vált a siker és a fell&

Azt gondolhatnánk, hogy Pink életének már olyannyira részévé vált a siker és a fellépések, valamint a fotósok, kamerák jelenléte, hogy az életét el sem tudná képzelni ezek nélkül. A 33 éves énekesnő viszont másképp gondolja.

Nemrég egy népszerű magazin ausztrál kiadásának nyilatkozva elárulta, hogy hálás azért a sok jóért, ami az elmúlt években vele történt, de ha mindez holnap véget érne, egy cseppet sem bánná. Mert az életében már csak egyetlen dolog számít igazán, és az az anyaság.

„Furcsa helyzet ez, pedig korábban egyáltalán nem akartam gyereket. Anyámmal elég szélsőséges volt a kapcsolatom, és attól tartottam, nem leszek jó anya. De a helyzet megváltozott, amikor a lányunk, Willow két éve megérkezett. Ő a legklasszabb dolog az életemben” – magyarázta.

A világsztár azt is megosztotta az újságíróval, mennyire megerősítette őt az anyaság, és mennyi mindent másképp lát, amióta van egy kislánya. „Tőle tanultam meg elengedni mindazt, ami igazából nem is számít az életben” – mondta.

pink2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd arról is mesélt, milyen lenne az élete, ha nem Pink, a világsztár volna, hanem csak Alecia Beth Moore. „Több gyerekem lenne, több sajttortát ennék, bringáznék, és az embereknek felmutatnám a középső ujjam” – árulta el a popzene örök lázadója, nem hazudtolva meg önmagát. 

És ha már a bicajozást említette, az énekesnő nem sokkal a szülés után visszatért sportos életmódjához, bár igyekezett semmit sem erőltetni. Ennek jegyében nagy sétákkal és túrázással kezdett, majd intenzív kardióra váltott: hetente többször iktatott be egyórás futást vagy intenzív kerékpározást, ami további egyórányi erősítő edzések vagy jóga követett.

A sztármami saját bevallása szerint egy élvezetes várandósság után kissé nehezen viselte, hogy 25 kilót hízott. Persze anyukaként is elfogadta önmagát, és hálás a sorsnak, hogy nem kell rohamléptekben diétáznia és edzenie, elmondása szerint nagyon megörült, amikor csökkenni kezdett a súlya.

„Ezt a sport mellett annak is köszönhettem, hogy változtattam az étrendemen. Nagyrészt vegetáriánus kosztra tértem át, de néha, amikor nagyon megkívántam, ettem egy kis csirkét vagy halat” – árulta el.

Az énekesnő diétájának sikeréhez az is hozzájárult, hogy ő maga készítette el a vega finomságokat, például isteni salátákat, hiszen szinte egész nap otthon volt a kislányával. „Ha pedig kimozdultunk, igyekeztünk gyalogolni, vagy később biciklivel menni. A plusz mozgás mindig jól jön” – magyarázta a sztár, akinek élete kislánya születése után mozgalmasabb, színesebb és még boldogabb.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X