Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz elképesztően slampos

Cameron Diaz elképesztően slampos

diétafogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A filmekben és a vörös szőnyegen általában elbűvölő, de a

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A filmekben és a vörös szőnyegen általában elbűvölő, de a hétköznapokon is ritkán van panasz Cameron Diaz megjelenésére. Most azonban eléggé melléfogott: ritkán látott slampos öltözékben lépett utcára.

A 40 éves világsztár fekete-fehér pólót és khaki színű, vékony nadrágot viselt, amik nemcsak eltakarták fantasztikus vonalait, hanem még teltebbnek is mutatták a színésznőt. A kiegészítők tekintetében viszont már sokkal jobban választott a rajongók szerint: okkersárga cipőit, praktikus kis fekete táskáját és méretes napszemüvegét is sokan irigyelhetik.

Cameron egyesek szerint ebben a szettben akarta bebizonyítani a világnak, hogy egy cseppet sem érdeklik a hollywoodi külsőségek, mások szerint viszont inkább azt akarta megmutatni, mennyire csinosan áll rajta még ez a slampos összeállítás is.

A világsztár egyébként a lezser stílus nagy kedvelője, amit a konyhában is szeret megmutatni. Amikor főz, nem ragaszkodik mereven a szakácskönyvek által leírt utasításokhoz és mennyiségekhez, inkább kísérletezget.

„Elsőrangú szakács. Amikor Justin Timberlake-kel járt, és először találkozott a srác mamájával, őt is elbűvölte főzőtudományával. Olasz tésztaételt készített csirkével, fokhagymával, sonkával és brokkolival” – mondta róla régebben egy ismerőse a sajtónak.

A híresség egyik kedvenc étele a grillcsirke, amit a megfelelő proteinbevitel miatt olykor reggelire is képes megenni. „A csirkemellen kívül szívesen eszem halat, rákféléket és steaket. A fehér ételeket viszont kerülöm, így a tészta, kenyér vagy kristálycukor nem szerepel az étrendemben” – mondta.

cameron2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A szőkeség Hollywood egyik legsportosabb színésznője, hiszen imád kocogni, úszni, szörfözni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel, ezzel együtt azt mondja, soha nem túl szigorú önmagához. A hangsúly szerinte az egyensúly megteremtésén van.

Az edzőteremben egész testét igyekszik még tökéletesebbre formálni. Sokak szerint ebben fontos szerep jut az intenzív erősítő- és kardió-gyakorlatoknak, illetve a híresség egyik kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is.

Cameron öntudatosabb, magabiztosabb és sokkal jobb formában van, mint a húszas éveiben. Épp ezért azt mondja, jobban élvezi a negyedik ikszet, mint a 15-20 évvel korábbi időszakot. Ez az elégedettség pedig valósággal rá van írva, és már csak az a kérdés, vajon ki lesz az a szexi pasi, aki ezt elsőként „leolvassa”?

Cameron Diaz kedvenc szabadtéri sportja

A színésznő az elmúlt évek során beleszeretett a golfozásba, ami nemcsak koncentrációt, kikapcsolódást és társasági mozgásformát jelent számára, hanem azt is, hogy az órákon át tartó séta során szervezete folyamatosan égetheti a kalóriákat.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X