Főoldal > AKTUÁLIS > Mégsem boldogok: vége a sztárpár házasságának?

Mégsem boldogok: vége a sztárpár házasságának?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Az egykori Playboy nyusziról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy szeretné megtartani

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Az egykori Playboy nyusziról sok mindent el lehet mondani, de azt nem, hogy szeretné megtartani a titkait – Kendra Wilkinson legutóbb reality műsorának trailerében vallotta be házasságának minden gondját-baját.

A WE TV műsorára tűzött Kendra on Top című show bemutatja, milyen problémákkal küzd a sztár és sportoló férje, Hank Baskett. A trailerben a szexi modell és párja felvetik annak lehetőségét, hogy éljenek inkább egymás mellett, mint egymással.

„Tehát nyitott kapcsolatot szeretnél? Egész életemben pont erre vágytam” – válaszolja férjének a szőkeség, majd újra beleveti magát az éjszakázásba és a kalandokba, mint megismerkedésük idején tette. A másfél perces kisfilmből az is kiderül, hogy a partizással töltött éjszakán nem elég óvatos: balesetet szenved, majd orvosa megállapítja: megeshet, hogy enyhe stroke-ot kapott.

Arról mi lesz a sztárpárral, és hogyan folytatódik a reality, a későbbi epizódokból kaphatnak választ a rajongók. Sokan azonban biztosak abban, hogy Kendra és Hank együtt maradnak, a problémáikat pedig (már ha voltak egyáltalán) csak a műsor kedvéért nagyították fel.

A modell korábban elárulta, hogy sportoló kedvese élete szerelme, és mindenkinél boldogabbak voltak, amikor három éve megszületett a kisfiuk. Mint arról korábban a Wellness Cafe is beszámolt, Kendra a szülés után igyekezett visszanyerni korábbi alakját.

kendra2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Fokozatosan szoktatta hozzá szervezetét a sporthoz: eleinte izomerősítő gyakorlatokat végzett, a kardió gyakorlatok és az intenzív edzés csak ezután következhettek. A diétában is arra törekedett, hogy időt hagyjon magának, ne egyik napról a másikra akarjon váltani.

Kendra szerint az a leghatékonyabb módszer, ha figyelünk a szervezetünk jelzéseire, és nem sürgetünk semmit. Így ő sem közvetlenül a baba születése után cserélte le a nachost salátára, vagy a csokoládét aszalt gyümölcsökre.

„Az egészséges alternatívák választása mellett a rendszerességet is lényegesnek tartom. A reggelit sosem hagynám ki, mert ezután nemcsak több lesz az energiám, hanem nassolni is sokkal később akarok majd” – magyarázta.

„Általában eperrel vagy őszibarack joghurttal kezdem a napom, amihez gabonapehely és más gyümölcsök is társulhatnak. Máskor inkább iszom egy turmixot, de szerintem jó választás a tojás is” – mondta.

Bár rendszerint egészségesen étkezik, Kendra arra biztat mindenkit, hogy azért ne legyen lelkiismeret-furdalásunk, ha kedvenceinkről olykor nem tudunk lemondani. „Rendszeresen kávézom, minden héten eszem vörös húst, és a szénhidrátdús kedvenceimből is befalok olykor egy-egy teniszlabda méretű adagot. Később úgyis lemozgom” – árulta el.

És ha már a mozgást említi, a modell elképesztően aktív életet él: a szülés után amint úgy érezte, hogy egy kicsit tud mozogni, minden nap sportolt, egyre növelve a gyakorlatok intenzitását és az edzések hosszát. Napjainkban pedig legszívesebben fut, jógázik és kick-bokszol.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X