Főoldal > AKTUÁLIS > Ismét ő a legszexibb a világon!

Ismét ő a legszexibb a világon!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha arra kérnénk, sorolj fel néhány színésznőt, akik szerinted a világ legszexibbjei közé

Ha arra kérnénk, sorolj fel néhány színésznőt, akik szerinted a világ legszexibbjei közé tartoznak, biztosan neked is ott lenne a toplistádon Scarlett Johansson. Igazunk van? Nos, ezt egy ismert amerikai magazinnál sem látják másként, ugyanis a színésznőt választották a világ legdögösebbjévé – immáron másodszor.

Scarlett 2006-ban nyerte el először a megtisztelő címet, és ő az első olyan sztár, akit kétszer is a legszexibbnek választott a magazin. Ebből az alkalomból egy szexi fotósorozatot is készítettek róla a lap következő, novemberi számába. A képeket elnézve pedig bárki megállapíthatja: nem volt véletlen, hogy ismét ő érdemelte ki a legszexibb nő címet.

A Bosszúállók és a Vicky Cristina Barcelona sztárja többek közt egy bézs topban és barna alsóneműben mutatta meg természetes, a hollywoodi átlagnál teltebb idomait, de fekete kombinéban és selyem köntösben is pózolt a magazin fotósának. A róla készült fekete-fehér képek a rajongók nagy része szerint művésziek, mások viszont azt a portréját is szeretik, melyen csupán bágyadtan belepillant a kamerába.

A 28 éves színésznő azonban nemcsak sikereiről, hanem többek közt első komoly kudarcélményéről is mesélt a lapnak. „Volt a bátyámnak egy osztálytársa, aki színházzal és reklámokkal foglalkozott, és a szüleim elvittek hozzá, mert imádtam a musicaleket” – idézte fel gyerekkori élményét.

scar2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nem akartak engem, én pedig kétségbeestem. Azt hittem, már vége is a karrieremnek – mondta. Majd hozzátette – a reklámokban rémes voltam, mert 9 évesen már olyan volt a hangom, mintha whiskyző láncdohányos lennék. Így nem sok zselés cukrot lehet eladni a gyerekeknek.”

Később persze felfedezte őt magának a filmipar, és ma már sokan el sem tudnák képzelni Hollywoodot nélküle. Ez rajongói szerint nagyban köszönhető annak, hogy hű maradt önmagához, az elképzeléseihez, céljaihoz, illetve annak, hogy megőrizte nőies vonalait.

Amikor viszont a Vasember 2 forgatására készült Gwyneth Paltrow-val és Tracy Andersonnal, Scarlett meglepte a rajongóit: rövid idő alatt 7 kilót fogyott a rendszeres, izzasztó edzések miatt. És bár akkoriban azt nyilatkozta, hogy remekül érzi magát a bőrében, később mégis visszaszedte a leadott kilókat.

A szép híresség minden bizonnyal így van harmóniában önmagával, és az is valószínű, hogy francia újságíró szerelmének, Romain Dauriac-nak pont így tetszik. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a világsztár nemrég elárulta: eljegyezték egymást. Vajon ők ketten már az esküvőről és a babáról is beszélgetnek egymással?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X