Főoldal > AKTUÁLIS > 18 éves modellel randizik a botrányhős híresség

18 éves modellel randizik a botrányhős híresség

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Sokan, sokszor intették már arra Lindsay Lohant, hogy vegyen vissza egy kicsit, mert a féktelen életmódnak rossz v&

Sokan, sokszor intették már arra Lindsay Lohant, hogy vegyen vissza egy kicsit, mert a féktelen életmódnak rossz vége lesz. Az utóbbi időben úgy tűnt, a híresség igyekszik is megfogadni a tanácsokat, és kicsit eltűnt a bulvárlapok címoldaláról. Ám kiderült, hogy ennek hátterében egy újabb botránygyanús helyzet áll.

A 27 éves modell-színésznő ugyanis állítólag összeszűrte a levet egy 18 éves modell sráccal, Morgan O’Connorral. Ez önmagában véve is több mint furcsa, de a történetnek itt nincs vége. A fiúnak ugyanis zsenge kora ellenére is komoly barátnője van, akit hónapokon keresztül megcsalt Lindsay-vel.

Az afférra egy amerikai weboldal értesülései szerint a barátnő jött rá, amikor hazarepült a főiskoláról, hogy barátjával tölthesse az őszi szünetet. „Ekkor fedezte fel Morgan telefonjában Lindsay esemeseit. Olyasmiket írt neki, hogy nem akarja őt elhagyni, és ne csókoljon meg más lányt” – nyilatkozta egy névtelenséget kérő bennfentes az említett site-nak.

A lány állítólag magán kívül volt, dühöngött, és ultimátumot adott kedvesének. A modell srác pedig úgy döntött, szakít Lindsay-vel. Barátnője végig figyelte őt, amint megír és elküld egy üzenetet a sztárnak, mely szerint köztük mindennek vége, és soha többé nem akarja látni.

Ennek ellenére úgy hírlik, ismét találkoztak, hiszen a világsztár nem bírja tartósan a fiatal modell nélkül. Sőt, állítólag alkohol nélkül sem: több tanú is állítja, hogy az utóbbi időben többször is a pohár fenekére nézett. Mások szerint viszont addig nem lesz baja, míg nem keveredik bajba ittasan.

lindsay2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ha viszont így történne, akár egy évre is börtönbe kerülhet – arról nem is beszélve, hogy Oprah Winfrey támogatását is elveszítheti, aki nemcsak bizalmába fogadta, hanem saját csatornáján egy műsort és kétmillió dolláros szerződést is adott neki. Barátai szerint Lindsay ezzel nem élne vissza, és sajtósa is azt bizonygatja, hogy minden rendben van vele.

A hírek szerint új terveket, célokat talált magának, és bízik abban, hogy lesz elég kitartása és akaratereje, hogy ezeket végig is csinálja. „Ami pedig a fittségemet illeti, azt sem veszem félvállról: az utóbbi hónapokban a spinning szerelmese lettem, ami nemcsak felpörget, hanem a kalóriákat is vadul égeti. Egy óra edzés 700-800 kalória mínuszt jelenthet” – mondta.

Étrendjében a kiegyensúlyozottságra törekszik. Reggelire 2-3 tojás fehérjéből készült rántottát és zöldségeket fogyaszt, ha pedig édességre vágyik, megeszik egy banánt is. Ebédre sovány pulyka vagy csirkehús a menü paradicsommal és leveles salátával, vacsorára pedig gyakran eszik lazacot zöldségekkel és olivaolajjal.

Kedvenc italai, a 100%-os gyümölcslevek és a light kóla sincsenek tiltólistán, ezeket bármelyik napszakban fogyaszthatja. Tízóraira és uzsonnára is igyekszik egészséges ételeket enni, például fagyasztott gyümölcsöket, mandulát vagy egy almát.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X