Főoldal > AKTUÁLIS > Elárulta titkát a gyönyörű énekesnő

Elárulta titkát a gyönyörű énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Veled is gyakran előfordul, hogy többet eszel a kelleténél, és ezt utólag, akár a mérlegen állva

Veled is gyakran előfordul, hogy többet eszel a kelleténél, és ezt utólag, akár a mérlegen állva már bánod? Nos, így volt ezzel Carrie Underwood is. A 30 éves énekesnő nemrég elárulta, hogy hajlamos a túlevésre, ami ellen sokáig nem tudott mit tenni, ám az utóbbi időben rájött a megoldásra.

„Ismerős az az érzés, amikor tele vagy? Én úgy érzem, soha nem lesz tele a pocakom, mindig tudnék enni. Nemrég a férjemmel, Mike-kal Olaszországban jártunk, ahol 10 nap alatt majdnem 4 kiló rakódott rám. Ez elképesztő” – nyilatkozta egy magazinnak, melynek címlapján vékonyan és csinosan pózol.

Hogy mi a megoldás, hogyan lehet a túlevésnek ellenállni? A bájos sztár szerint a titok egyszerű: mindent le kell jegyezni egy étkezési naplóba, amit megevett. Így a nap végi összesítésben láthatóvá válnak a feleslegesen bevitt kalóriák, valamint úgy érzi, a további falatozásnak és nassolásnak is könnyebb lesz ellenállni.

„Nem voltam mindig ilyen tudatos. Emlékszem, miután megnyertem az American Idol tehetségkutatót, és elindultunk a turnéra, jó pár kilót felszedtem, ugyanis egész nap egy szobába voltam zárva egy ételektől roskadozó asztallal. Annyira unatkoztam, nem is tudtam mást csinálni, csak enni” – árulta el. 

Carrie azt is elmesélte a magazinnak, hogy bár sosem volt túlsúlyos, az utóbbi időben, pár kiló leadását követően sokkal elégedettebb önmagával. Széles mosolya pedig nagyban köszönhető annak is, hogy kiegyensúlyozott és boldog: sportoló férjével, Mike Fisherrel három és fél éve élnek boldog házasságban.

„A bizalom a titkunk. Ha elmegy a barátaival egy bárba szórakozni, arról írni fognak a lapok, és ugyanez a helyzet, ha én megyek el a lányokkal. A bizalom viszont olyasmi, ami vagy van, vagy nincs. És én soha senkiben sem bíztam még annyira, mint a férjemben” – magyarázta.

Sportoló kedvese az aktív életmódot tekintve is inspirálóan hat az énekesnőre. „Gyakran járok futni és úszni, de azt hiszem, a legtöbb kalóriát a fellépéseimet égetem el, mert a színpadon folyamatos mozgásban vagyok” – mondta korábban.

carrie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A fellépések előtt igyekszik olyan ételeket fogyasztani, melyek bőségesen biztosítanak energiát számára a színpadon. „Korábban sokszor csak valami gyorséttermi nyalánkságot faltam fel, hogy csillapítsam az éhségem, amitől persze gyorsan megint éhes lettem. Manapság már inkább a megfelelő proteinbevitelre figyelek” – magyarázta.

Két évvel ezelőtt egy talk show-ban árulta el, hogy szereti kolbásszal kezdeni a napot, ám mivel vegetáriánus, kedvenc reggelije hús helyett szójából készül. Másik kedvenc étele a pizza, sok sajttal. „Néha nehéz megállnom egy-két szeletnél, de igyekszem” – mondta. 

A cukorral és a szénsavas üdítőkkel viszont nincs ilyen problémája: mára édesítés nélkül issza a teát, vagy olykor vízzel helyettesíti, és jó ideje az üdítőket sem kívánja. „Korábban light kólát ittam a reggelimhez, de ez már a múlté. Most inkább teára vagy narancslére szavazok” – vallotta be Carrie.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X