Főoldal > AKTUÁLIS > Szuper szépségtrükkök a gyönyörű műsorvezetőtől

Szuper szépségtrükkök a gyönyörű műsorvezetőtől

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Erin Andrews neve sokaknak azért ismerős,

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Erin Andrews neve sokaknak azért ismerős, mert rajonganak a sportműsorokért, mások viszont inkább azért figyeltek fel rá, mert nemcsak a képernyőn, hanem a vörös szőnyegen is mindig kifogástalanul fest.

A 35 éves műsorvezető nemcsak arra ügyel, hogy rendszeres edzésekkel és helyes étrenddel megőrizze vékony alakját, hanem néhány alapvető beauty trükköt is rendre bevet szépsége és ápoltsága megőrzéséért.

„A kamerák előtt nagyon erős sminket viselek, ez sokszor akár ötször erősebb lehet, mint egy hétköznapi, otthon is elkészíthető make up. Ezért, ha nem dolgozom, sokszor inkább nem viszem túlzásba a szépítkezést. Tudom, hogy a bőrömnek pihenésre is szüksége van” – mondta nemrég egy külföldi lapnak adott interjújában.

Erin arról is beszélt, hogy egyetért azokkal, akik szerint minél többet sminkelsz, annál idősebbnek látszol. „35 éves vagyok, és nem szeretnék ennél idősebbnek tűnni” – magyarázta mosolyogva.

Majd hozzátette, hogy ennek érdekében általában az alapozót általában hanyagolja, inkább könnyű hidratálóra szavaz, amibe egy kis fényvédő krémet is kever. „Ezután várok pár percet, kenek egy kis korrektort a szemeim alá, majd szempillaspirált, krémes állagú pirosítót és egy kis szájfényt viszek fel” – sorolta.

erin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Néha viszont úgy érzi, egy kis korrektor is elég, főleg akkor, ha nem készül sehová. „Ha pedig az edzőteremben nincs időm hajat mosni, szárazsampont használok a fejtetőn, ahol mindig megizzadok. Ezután várok egy kicsit, majd lófarokba kötöm a hajam. Ezzel a módszerrel nemcsak időt spórolok, hanem még jól is néz ki” – mondta.

Ez – mármint, hogy jól néz ki – Erint is jól jellemzi, ami nem is csoda, hiszen sokat tesz alakja megőrzéséért. Szinte minden nap jár edzeni, ahol rendszerint ötvözi a harcművészeti gyakorlatokat, a jógát, a futást és a súlyzós gyakorlatokat. Ezek váltogatásával éri el, hogy soha ne legyen unalmas az edzés.

Emellett odafigyel arra, hogy döntően egészséges ételeket egyen, például tonhalat, zöldségeket, friss salátákat, gyümölcsöket. De nem túl szigorú magához, ezért olykor engedélyez magának egy kis lasagnát, desszerteket, krumplit vagy kólát is.

Erin extra szépségtrükkje

„Próbáld ki a műszempillákat! Ha még soha nem volt rajtad ilyesmi, biztos nagyon meg fogsz lepődni, mennyivel szebb és csábítóbb a tekinteted már néhány száltól” – mondta a szép műsorvezető.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X