Főoldal > AKTUÁLIS > 4 szuper program szilveszterre

4 szuper program szilveszterre

programszilveszter
0

Írta: and

1. Szilveszteri koncertek és vacsora a Zip’s Brewery-ben Idén nem vágysz zajos szórakozóhelyre, de otthon &

1. Szilveszteri koncertek és vacsora a Zip’s Brewery-ben

Idén nem vágysz zajos szórakozóhelyre, de otthon ülni sem szeretnél? Mit szólnál egy kis vidéki kiruccanáshoz, amit remek koncertekkel és egy elegáns helyen elköltött, remek vacsorával köthetnél össze? Ha meghoztuk a kedved, töltsd az idén Miskolcon a szilvesztert, ahol a Zip’s Brewhouse-ban szuper koncertekkel telik majd az este. Ott lesz a Room Service, Magyarország és Európa legnépszerűbb Bryan Adams tribute zenekara, valamint a STATION, akik a U2 dalait játsszák majd, illetve a Csákvári Akusztik is jobbnál jobb dalokkal szórakoztatja a közönséget. A zene és a tánc pedig négyfogásos vacsorával, illetve éjfél után svédasztallal egészül ki. Jól hangzik, ugye? December 31-én tehát irány Miskolc és a Zip’s Brewhouse!

További infókért katt ide!

2. Random Trip to 2014 – A38 szilveszter

Két koncert, több helyszín és DJ-szett, testre szabható szilveszter, hogy mindenkinek jó legyen: azoknak, akik esetleg éjfél előtt ágyba bújnának, de előtte gyorsan mulatnának egyet. Azoknak, akik egy hajón koccintanának, de éppen jönnek valahonnan és mennek valahová. Azoknak, akik a szilveszteri rádiókabaré után még lenéznének egy kis afterpartira. És nem utolsósorban azoknak, akik nem szeretnek rohangálni, viszont különleges környezetben költenének el egy igazán nagyvonalú szilveszteri vacsorát, és az egész estét a Random Trip zenei forgatagában és koncertenként változó vendégművészeivel töltenék. Random Trip to 2014 – Budapest leglazább élőzenés klubestjének szilveszteri különkiadása, teljesen testre szabható formában, az A38 Hajón.

További infók: www.a38.hu

3. Swing and Funky Szilveszter

Visszautaznál egy kicsit az időben? Akkor a Jardinette étteremben a helyed 31-én! Hatfogásos gourmet menü Csánky István séftől, Swing és Funky műsor neves fellépőkkel, éjfél előtt zenés műsor unplugged stílusban a StandBy Trió és Fehér Lili előadásában, éjfél után tánc a ’70-es évek legnagyobb slágereitől 2014 várható legnagyobb slágereire. Az ár 17 990 Ft/fő, ami tartalmaz egy pohár pezsgőt, a 6 fogásos menüt, az éjfél utáni ételeket, valamint a zenés és tánc programot.

További infók: www.jardinette.hu

swing2.jpg ()4. Music FM szilveszteri party – Millenáris Park

A 89.5 Music Fm óriási szilveszteri party-val búcsúztatja 2013-at. Egész éjszaka Music Killers dj-k állnak a lemezjátszók mögött: Antonyo, a Compact DJ Lotfi Begi, Cooky, Lauer, Newik, Revolution és a No!End! Extra fellépők: Radics Gigi, Tolvai Reni és Kállay-Saunders. Jegyárak: elővételben 2500 Ft, a helyszínen 3500 Ft; Silver VIP 5895 Ft, All Inclusive Gold VIP 11.895 Ft.

További infókért katt ide!

+1. Raffaello kiállítás a Szépművészeti Múzeumban

Ha van néhány szabad órát, ejtsd útba a Szépművészeti Múzeumot, ahol Raffaello hat saját készítésű rajzát, illetve tanítványai képeit láthatod. Az összesen 65 alkotást bemutató, nemrég nyílt tárlat a kiemelkedő művész páratlan tehetsége mellett azt is illusztrálja, hogyan viszonyult a következő generáció a mester művészi hagyatékához. Ezen kívül láthatsz Raffaello közreműködésével készült metszeteket, és megismerheted a művész munkamódszerét, az Esterházy Madonna kontextusában. Ha pedig most nem lesz erre időd, jegyezd meg magadnak, és látogass el ide később – a kiállítás március 30-ig megnézheted.

További infók: www.szepmuveszeti.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X