Főoldal > AKTUÁLIS > Csinos hírességekkel csobbantak a vízilabdázók

Csinos hírességekkel csobbantak a vízilabdázók

egészségfitneszvízilabdavízilabdázók
0

Írta:

Szinetár Dórának és a TEVA Vasas vízilabda csapatának is volt bejelenteni valója, az egészs&

Szinetár Dórának és a TEVA Vasas vízilabda csapatának is volt bejelenteni valója, az egészséges életmód jegyében szervezett sajtóeseményen. A csapat neve innentől hivatalosan is Lactiv Vasas, és ez alkalommal beszélt a színésznő is arról is, ő hogyan figyel az egészségére.

Szinetár Dórának a fellépések uralják a napjait. Mivel a színésznő a munkájának él, nehezen enged a megszokott életmódból, de azzal is tisztában van, hogy a tartós feszültség hosszú távon nem kifizetődő. Az előadóművész egy, az egészséges életmódot hirdető eseményhez csatlakozott, hogy a Lactiv Vasas vízilabdacsapatának tagjaival, illetve Horváth Évával, Mádai Viviennel és Kondákor Zsófival karöltve rámutasson: kis odafigyeléssel sokat tehetünk egészségünk védelméért.

„Ritkán szedek antibiotikumot, de sajnos vannak olyan betegségek, amelyekből csak ezzel lehet kikeveredni. Ilyenkor vigyázni kell arra, hogy a bélflóránk ne károsodjon, és ebben lehet fontos szerepe a probiotikumoknak. Mostanában sok kérésnek teszek eleget, feszítettebbek a hétköznapjaim, így kerestem egy olyan készítményt, amelyben rengeteg vitamin és ásványi anyag van” – mondta el a színésznő, aki a rendszeres mozgás fontosságát is kiemelte. Mindenkinek azt tanácsolja: „lactiválja magát!” Például mozogjon legalább háromszor egy héten, ez csodákra képes. Örömmel csatlakozott a sportos eseményhez, és a partról drukkolt a szépséges lányoknak, akik a póló csapat egy-egy tagjával játékos feladatokban mérték össze erejüket.

vizil2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A csinos hírességek és a sportoló fiúk a medencébe csobbantak: váltóúszásban Horváth Éva és a Lactiv Vasas kiválósága, Katonás Gergő tűnt a legnyerőbb párosnak, míg kapura dobásban Mádai Vivien emelkedett ki. Méghozzá szó szerint: Drasko Brguljan ugyanis kiemelte a vízből a műsorvezetőt, hogy szétszaggathassák a hálót. A legnagyobb izgalmakat a koronggyűjtő játék tartogatta, hiszen itt egyszerre minden csapat a vízben tartózkodott, ezt a számot pedig Kondákor Zsófi és dr. Steinmetz Ádám duója nyerte.

Dr. Steinmetz Ádám a verseny után elmondta: várakozáson felül teljesítettek a vízben a csinos lányok. „Annak, aki nem vízilabdázik, kifejezetten nehéz kapura dobnia, de nagyon ügyesek voltak, és az külön öröm, hogy bár egyikük sem élsportoló, elhivatottan hirdetik az egészséges életmód fontosságát. Ha valaki hetente két-három alkalommal csak ennyit mozog, mint mi most itt, máris sokat tett magáért” – emelte ki a Lactiv Vasas kiválósága.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X