Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztő fogyás: 45 kilót adott le az egykor duci lány

Elképesztő fogyás: 45 kilót adott le az egykor duci lány

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Ha olykor úgy érzed, hiába küzdesz a súlyoddal, és már közel állsz ahhoz, hogy feladd,

Ha olykor úgy érzed, hiába küzdesz a súlyoddal, és már közel állsz ahhoz, hogy feladd, akkor mindenképpen olvasd el cikkünket. Mert Julie Hadden példájából erőt meríthetsz, és láthatod, hogy semmi sem lehetetlen, ráadásul szerintünk még szívmelengetőnek is fogod érezni.

Julie egyike volt a The Biggest Loser, vagyis A nagy fogyás amerikai verziójának versenyzői közül. A negyedik évadban, 2007-ben 45 kilót adott le a műsor folyamán, 8 hónap alatt, amivel a második helyet érdemelte ki (volt ennél durvább fogyás is a produkcióban).

A reality sztárja nemrég Oprah: Where Are They Now? című műsorában tűnt fel újra, és a nézők láthatták, hogy jobb formában van, mint valaha. Ennek oka elmondása szerint az, hogy továbbra is ragaszkodik az egészséges életmódhoz: átgondolja étrendjét, emellett rendszeresen mozog.

Ráadásul a műsor után, 40 évesen valóra vált dédelgetett álma: ismét várandós lett. „12 évnyi meddőség után sikerült! Ismét terhes lettem. A kislányom, Emma Kate 2012. november 14-én született, már egyéves, gyönyörű, egészséges kisbaba” – árulta el Julie, akinek két kisfia is van, egyiküket örökbe fogadta.

A híresség egy korábbi interjúban elárulta, hogy kicsit nehezebbnek érzi testsúlya megtartását, mint anno a fogyást, de családja, illetve saját pozitív gondolatai erős motivációt jelentenek számára. Manapság 1800 kalória körül tartja a napi bevitelét, ami a műsor alatt 1400, majd 1200 kalória volt.

juliejo2.jpg ()„Hetente egyszer beiktatok egy olyan napot is, amikor több kalóriát fogyasztok, ez 2200-2400 között van. Tiltólistás ételeim nincsenek, egyedül egy kikötés, amit be is tartok, hogy ’igazi’ ételt egyek, tehát chipsek és gyorséttermi kosztok nem jöhetnek szóba. Ha viszont egy kis csokis sütit szeretnék, azt nem vonom meg magamtól” – nyilatkozta.

A show nézői egyébként korábban is láthattak látványos fogyásokat, sőt, olyan is történt, hogy két fogyózó szerelembe esett egymással. Matt Hoover, a The Biggest Loser második szériájának győztese például duplán nyert: 2005-ben ő fogyott a legtöbbet – súlya 154 kilóról 83 kilóra csökkent. A közös „feladat” pedig összehozta versenyzőtársával, Suzy Prestonnal, akit később feleségül vett, és napjainkban már két közös gyermeküket nevelik együtt.

julie3.jpg ()Matt – Julie-hoz hasonlóan – azt tervezi, hogy a jövőben másoknak segít majd egészségesebben és tudatosabban élni. „Azt hiszem, ez mindenkinek sikerülhet, és én szeretnék segíteni az embereknek” – mondta a férfi, aki a verseny óta egyébként visszaszedett magára néhány kilót, de azt mondja, elsősorban nem ez számít. Hanem az egészséges, aktív életmód, amit azóta már családjával követ.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X