Főoldal > AKTUÁLIS > Friss fotó: így készül a karácsonyra Angelina Jolie és családja

Friss fotó: így készül a karácsonyra Angelina Jolie és családja

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Míg nálunk alig megy nulla fok fölé a hőmérséklet, a Föld déli felén tombol a nyár.

Míg nálunk alig megy nulla fok fölé a hőmérséklet, a Föld déli felén tombol a nyár. Ezt használja ki Angelina Jolie, Brad Pitt és népes családjuk is, ugyanis Ausztráliában várják a karácsonyt.

Nemrég egy luxusjacht fedélzetén fotózták le őket, amit Sydney kikötőjében béreltek. A Ghost II névre keresztelt vízi járművet általában partikra adják ki, mert négy hálószobája, szalonja, vendégrészlegei akár nagyobb társaságok igényeinek is megfelelnek.

A gyerekek viszont szinte biztos, hogy inkább a jachttal járó vízisport lehetőségeknek örültek, mint például a jet ski, a wakeboardozás vagy a paddle boardozás. Az 5 éves Knox állítólag máris úgy evez a szörfdeszkáján állva, mint egy igazi bajnok.

Testvérei, Maddox (12), Pax (9), Zahara (8), Shiloh (7) és Vivenne (5) inkább a fedélzeten vették ki a részüket a mókázásból: remekül elszórakoztatták egymást, nagyokat nevettek, miközben híres apukájuk, Brad Pitt folyamatosan fotózta őket.

Egy névtelenül nyilatkozó bennfentes szerint a sztárcsalád remekül érzi magát Ausztráliában, és úgy élnek, mint bármelyik másik família – Angelina élvezi, hogy gondoskodhat a szeretteiről, Brad pedig nagyon boldog, hogy végre egy kicsit hétköznapi életet élhetnek.

„Az ünnepekre sem jönnek haza. Megszokták már, hogy mindig ott ünnepeljenek, ahol épp dolgoznak vagy laknak a világ körül” – nyilatkozta egy névtelenséget kérő barátjuk egy amerikai magazinnak.

Talán nem is meglepő, hogy sokan épp ezért kezdtek el találgatni, hogy vajon Ausztráliában kerül-e majd sor a régóta várt Jolie-Pitt esküvőre. Egyesek szerint nem valószínű, ugyanis a sztárpár Hawaii-on szeretné kimondani a boldogító igent, majd Franciaországba repülnének egy hatalmas bulira barátokkal, családdal… talán még szilveszter előtt.

Mások viszont úgy gondolják, a déli kontinensen is remek lehetőségük lenne összeházasodni, hiszen együtt vannak, mindenki ráér, és mind a család, mint a színészpár kapcsolata stabilabb, mint valaha.

angie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nincs sok barátom, ezért talán Brad az egyetlen, akivel őszintén beszélgetek” – nyilatkozta nemrég a 38 éves színésznő, talán arra utalva, hogy végre tisztázzák, hol és mikor legyen az esküvőjük. Brad Pitt korábban elmondta, hogy a család miatt már nem halogatják túl sokáig az egybekelést. „A gyerekek gyakran kérdezik, mikor házasodunk össze, de csak annyit mondanék erre, hogy hamarosan…” – árulta el egy külföldi lapnak sejtelmesen.

Angelina és a sportos gyereknevelés

A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy egyre fontosabb számára az egészsége, illetve az, hogy férje és a gyerekeik elé is finom, tápláló ételek kerüljenek. Ami pedig az elegendő mozgást illeti, abban sincs hiány, hiszen hat gyerekkel mindig úton lenni valójában nem más, mint folyamatos, sportos gyereknevelés. Angelina ráadásul speciális edzőcipőt hord, ami még jobban átmozgatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X