Főoldal > AKTUÁLIS > 5 szuper programtipp februárra

5 szuper programtipp februárra

program
0

Írta: and

Te is gyakran hallod „a szürke, téli hónapok” kifejezést? Nos, ha a január kicsit színtelenebbre

Te is gyakran hallod „a szürke, téli hónapok” kifejezést? Nos, ha a január kicsit színtelenebbre sikerült is, abban már biztos lehetsz, hogy a február nem fog a szürkeségről szólni – ezek a remek programok garantáltan színt visznek majd a mindennapokba, és nem mellesleg fittségedért és egészségedért is tehetsz velük. Figyelj csak!

Szánj egy délutánt wellnessre, feltöltődésre!

Idén még nem volt lehetőséged arra, hogy egy kis időt magadra szánj, és mondjuk kipróbálj valami kényeztető újdonságot? Akkor látogass el a F&M fitness and more-ba, az ország egyetlen sport- és orvosszakmai komplexumába. Kipróbálhatod a jégszaunát, vagy a lazító hidromasszázs ágyat, a Medyjetet. Ettől nem leszel vizes, csak annyi a dolgod, hogy egy gumimatracra fekszel, és hagyod, hogy 330 liter langyos vízzel két vízsugár masszírozza végig a tested. Ez a pihentető masszázson kívül stresszoldó, izomlazító, fájdalomcsökkentő hatású is. Jól hangzik, ugye? Emellett természetesen kipróbálhatsz számos profi edzőgépet, és szakavatott edzők tanácsait kérheted ki a minél hatékonyabb, sérülésmentes sportolás érdekében.

További infók, nyitva tartás és kapcsolat itt.

Táncold be a Trafó nagyszínpadát!

Ha szeretnéd kipróbálni a modern, posztmodern és kortárstánc különböző irányzatait, és többet megtudnál az irányzatokat kidolgozó mesterekről, és módszereikről, akkor február 23-án a Trafóban a helyed! Neves hazai oktatók személyes élményeken és gyakorlati órákon keresztül repítenek el minket Isadora Duncan szabad táncától a Graham és Cunningham technikákon át egészen a különböző kortárstánc stílusokig. Mindenki rátalálhat a hozzá közel álló stílusra, személyes elődjére. A táncórák videóvetítéssel és rövid tánctörténeti bevezetővel kezdődnek, február 23-án 13 órakor, és egészen este 10-ig tartanak. Minden táncóra beszélgetéssel zárul, ahol megoszthatják tapasztalataikat, és kérdéseket tehetnek fel a résztvevők. Előképzettség nem feltétel. A programokra a belépés ingyenes.

Bővebb információkért és a részletes programért katt ide!
 
trafo2.jpg ()Kapcsolj és kattints a téli olimpiára!

A téli sportok szerelmese vagy? Akkor már biztosan régóta számolod vissza a napokat, hogy mikor kezdődik már a téli olimpia Szocsiban. A XII. Téli Olimpiai Játékok programja február 6-án indul, és február 23-ig tart majd. A terrorfenyegetettség ellenére is várhatóan 85 ország sportolói utaznak Szocsiba, hogy ott képviseljék hazájukat, 15 sportág 98 versenyszámában. Magyarországról 16 sportoló szerzett indulási jogot, értük is szoríthatunk majd a versenyeken. Már biztosan tudjuk, hogy a mi kedvencünk a műkorcsolya, a jégkorong, a bob és az alpesi sí lesz, de a többi sportág izgalmas versenyeit is nagy érdeklődéssel várjuk. A versenyeket a tévében és az interneten is nyomon követheted, és ha eddig nem voltál a téli sportok nagy rajongója, az olimpia talán meghozza a kedved, hogy kipróbáld mondjuk a korcsolyát vagy a síelést.

További infókért és a részletes programért katt ide!

Zenés Valentin-nap – kicsit másként

Ha úgy érzed, eleged van már a szirupos Valentin-napi cukiskodásból, és inkább egy laza, táncos estét szerveznél a pároddal? Vagy épp egyedülálló vagy, de Valentin-napon is szeretnéd jól érezni magad? Akkor február 14-én este nézz be a BackStage Pubba, ahol az eLeMeN és az SLT – Stuff Like That zenekarok adnak fantasztikusnak ígérkező koncertet. Az eLeMeN dallamos rockzenét játszik, sokszínű szöveg- és dallamvilággal, köszönhetően annak, hogy a dalokat nagyrészt közösen írják. Az SLT pedig ugyanolyan lelkesen játssza saját dalait, mint például a Nickelback, Bruno Mars, a Red Hot Chilli Peppers, a Pearl Jam vagy Lenny Kravitz legnépszerűbb számait. Ugye, legszívesebben máris táncra perdülnél? Várd meg a február 14-et, és jöhet a rock’n’roll!

Az eseményről további infók itt. A zenekar dalaiba itt bele is hallgathatsz!

Sportünnep a WestEndben

A sikeres budapesti világbajnokságot követően február 1-jén és 2-án, illetve 7-én és 9-én ismét rangos nemzetközi versenyt rendez a Magyar Vívó Szövetség, a WestEnd City Center támogatásával. A bevásárlóközpontban a Millennium Udvart varázsolják látványos sportesemény helyszínné, és itt rendezik a négyes döntőket. Február első hétvégéjén a női párbajtőr Westend Grand Prix Sákovics József emlékverseny kerül megrendezésre, szombaton és vasárnap a világ legjobbjai lépnek pástra az Angyalföldi Sportközpontban és a WestEndben. A 149 fős mezőnyben a világranglista első 32 helyezettje közül 28 áll rajthoz, magyar és külföldi élsportolókkal. 

Február 7-9. között a női tőrözők következnek. Az esemény legnevesebb indulói az olasz vívók lesznek. Az egyéni verseny február 7-én, pénteken délben rajtol, majd 8-án, szombaton reggel 8-kor a 64-es tábla versenyeivel folytatódik az Angyalföldi Sportközpontban, míg a négyes döntő programja 8-án, szombaton 16.45-kor kezdődik a WestEndben.

További infók és a versenyek időpontjában live stream közvetítés itt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X