Főoldal > AKTUÁLIS > Beperelték Jennifer Lopezt

Beperelték Jennifer Lopezt

diétafogyásfogyókúragasztroJennifer Lopezsztártáplálkozás
0

Írta: and

Jennifer Lopezről sok mindent írtak és mondtak már, de tolvajnak eddig ritkán nevezték. Márpedig most ez a

Jennifer Lopezről sok mindent írtak és mondtak már, de tolvajnak eddig ritkán nevezték. Márpedig most ez a helyzet: egy John Jacobs nevű férfi azért perelte be őt és ex-férjét, Marc Anthony-t a New York-i bíróságon, mert állítása szerint ellopták a műsorötletét.

Jacobs azt mondja, az egykori sztárpár közös reality-je, a Q’Viva! The Chosen az ő ötletén alapul: két latino híresség beutazza a világot, és egy igazi szupersztárt keresnek, akit végül meg is találnak.

A férfi ezzel az ötlettel úgy 6-7 éve kereste meg a két híresség produkciós cégeit, ám a kezdeti lelkesedés után nem kapott végleges választ. Amikor pedig – jóval később – meglátta a Q’Viva! hirdetéseit, elmondása szerint sokkot kapott, hiszen a saját alapkoncepcióját látta viszont a képernyőn.

Arról, hogy ezt végül is tudja-e bizonyítani, illetve, hogy a bíróság megítéli-e neki a 25 millió dolláros kártérítést, egyelőre nem tudunk. Az viszont elképzelhető, hogy peren kívül is hajlandó lenne megegyezni.

J. Lo viszont valószínűleg nem csak ezzel az üggyel van most elfoglalva, hiszen néhány külföldi lap arról is cikkezett, hogy másik exe, Ojani Noa filmet szeretne készíteni rövid házasságukról. Ám a világsztár ezt nem szeretné, ezért ultimátumot adott volt férjének: vagy letesz erről a tervéről, vagy bepereli – állítólag 10 millió dolláros perrel fenyegette meg.

Sokan nem értik, ennyi pereskedés és a mindennapi stressz ellenére hogyan lehet mégis ennyire jókedvű, kiegyensúlyozott és gyönyörű, de Jennifernek erre is megvan a válasza. Ha teheti, nyolc órát alszik, sokat törődik ikreivel, emellett pedig természetesen odafigyel a szépségápolásra és az egészségére is.

Kiegyensúlyozott étrendet követ, tehát igyekszik egészséges ételeket a tányérjára tenni, és nem hagy ki egy étkezést sem. Megnézi, miből mennyit fogyaszt: a jó szénhidrátok, zsírok és protein egyensúlyára odafigyel, viszont irtózik az előre csomagolt diétás kajáktól.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

És hogy miből áll egy világsztár napi menüje? Jennifer sok leveles zöldséget és friss gyümölcsöt fogyaszt, emellett a teljes kiőrlésű kenyér és a csirke- vagy pulykamellfilé is helyet kaphat az asztalán.

Emellett nem feledkezik el a megfelelő folyadékpótlásról sem: reggeltől késő estig legalább 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet szürcsöl el. Egyrészt ennek köszönheti bőre szépségét, másrészt annak, hogy kerüli az alkoholt és a dohányzást is.

És ha már a külseje került szóba, a híresség természetesen szereti a díjátadó gálákon viselt dizájnerruhákat és gyémántokat, de a hétköznapokon eszében sincs ilyenekben flangálni. Elmondása szerint jobban is érzi magát farmerban, csizmában és mondjuk egy kockás ingben, mint estélyiben. Megváltozik a kisugárzása, és valahogy sokkal természetesebbnek, barátságosabbnak, megközelíthetőbbnek tűnik. Talán ezért is látjuk őt mindig olyan gyönyörűnek. 

Jennifer Lopez tippje narancsbőr ellen

„Kerüld a szószokat és önteteket, még a light verziókat is, mivel ezek magas nátriumtartalma elősegítheti a narancsbőr kialakulását. Emellett járj masszíroztatni rendszeresen, ami a bőrödnek, az izmaidnak és a lelkednek is jót fog tenni” – nyilatkozta korábban a sztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X