Főoldal > AKTUÁLIS > Ő az év legjobb nője!

Ő az év legjobb nője!

diétaEva Longoriafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Eva Longoriát választotta az év legjobb nőjévé egy külföldi férfimagazin. A színé

Eva Longoriát választotta az év legjobb nőjévé egy külföldi férfimagazin. A színésznőt nemcsak szexi kisugárzása és szépsége, hanem sokoldalúsága is hozzásegítette ahhoz, hogy ő legyen az év nője, és a lap január-februári számának címlaplánya.

A Született feleségek sztárja természetesen örül, és nagy megtiszteltetésnek tartja ezt a címet. Amikor pedig erről az elismerésről kérdezték, visszaemlékezett arra is, milyen remek kapcsolatot ápol a magazinnal, immár hosszú évek óta.

„Ez az egész különösen csodás, figyelembe véve, hogy mennyi idő eltelt már az első címlapom óta” – mondta félig viccelődve a 38 éves színésznő, aki 2005-ben és 2006-ban is első volt a lap híres, top 100-as listáján.

Eva viszont sokkal több, mint egy szexi színésznő Hollywoodból: okos, szenvedélyes, és – amivel legtöbbször meglepi az embereket – nagyon házias is. „Ha megnézed a szexi címlapjaimat, majd meglátsz liszttel a hajamban, azért kell egy kis idő, hogy összerakd, mindkettő én vagyok” – nyilatkozta viccelődve.

A világsztár szívesen főz otthon, elsősorban egészséges fogásokat, illetve a spanyol- és mexikói konyha remekeit. De ha erre nincs ideje, összedob egy salátát, vagy megpróbál valami egészségeset elkészíteni abból, amit otthon talál.

Korábban próbálkozott a vegetáriánus étrenddel is, de neki nem vált be. „Ami nem megy, azt nem szabad erőltetni. Régebben egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

eva2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az átgondolt, egészséges étrendet rendszeres mozgással egészíti ki, például legutóbb Los Angelesben kapták lencsevégre, amikor futni indult. Máskor viszont inkább súlyzózik, vagy úszni megy, illetve barátaival túrázik egyet. 

„A lényeg számomra a mozgás öröme, illetve az, hogy a sport soha ne váljon rutinszerű elfoglaltsággá. A hét majdnem minden napján mozgok valamit, de soha nem csinálom ugyanazt két, egymás utáni edzésen. A változatosság nálam is fontos tényező” – árulta el.

A dögös világsztárnak sokak szerint már csak az igazi szerelem hiányzik az életéből. Ezt úgy tűnt, válása után Eduardo Cruz mellett találta meg, ám a se veled, se nélküled kapcsolatot végül lezárták. Evának biztosan nem könnyű továbblépni, de minden jel szerint ezen van: új pasija az üzletember José „Pepe” Antonio Baston, aki állítólag a tenyerén hordja a színésznőt.

Nézd meg, hogy készült a nevezetes címlapfotózás!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X