Főoldal > AKTUÁLIS > Túl sokat mutatott magából Sofia Vergara

Túl sokat mutatott magából Sofia Vergara

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Sofia Vergara nem egyszer panaszkodott már, hogy nehezen talán megfelelő ruhákat méretes keblei miatt, és ú

Sofia Vergara nem egyszer panaszkodott már, hogy nehezen talán megfelelő ruhákat méretes keblei miatt, és úgy tűnik, fel is adta a keresést, és „megfelelő” helyett most már egyre inkább olyanokat keres, amikben inkább kihívóan és szexisen néz ki.

Ezt bizonyítja a Golden Globe gála after partijára választott csillogó, földig érő estélyije is, aminek mély dekoltázsát nemcsak a férfiak, hanem bizony a nők is szájtátva bámulták, mivel a 41 éves színésznő nem sok mindent bízott a képzeletükre!

Sofia viszont láthatóan nem jött zavarba attól, hogy alaposan megnézték őt maguknak a fotósok, a vendégek és a bámészkodók is, hiszen hozzászokott már a figyelemhez: karrierjét modellként kezdte, filmes karrierjét pedig 1995-ben, tehát lassan 20 éve él a reflektorfényben.

A Modern család című sorozat színésznője nem tagadja, hogy sokat köszönhet szuper alakjának, de azt sem, mennyire odafigyel a teste igényeire. Ha például tortát szeretne enni, azt sem tagadja meg magától.

Ezt bizonyítja az a fotó is, amit a Golden Globe gálára készülődve osztott meg rajongóival: a díjátadó előtti frizurakészítés közben elmajszolt egy szelet csokitortát, a „bizonyító fotó” pedig már ment is az internetre.

Rajongói nemcsak Sofia szuper alakját csodálják folyton, hanem azt is, hogy szinte bárhol, bármikor fantasztikusan néz ki. Ennek a világsztár szerint az a titka, hogy az évek során kialakította a számára tökéletes ruhatárat. Ebben nem feltétlenül drága holmik szerepelnek, hanem az ő kedvencei, melyek közül minden jól áll neki.

Alakjáért pedig természetesen egészséges táplálkozással és rendszeres sporttal is tesz – elsősorban tánccal. „Nem szeretek edzeni, rossz kedvem lesz tőle. Ezzel szemben imádok latin zenére táncolni: van egy tánctanárom, aki heti háromszor egy órát táncol velem” – nyilatkozta a színésznő egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: a mozgással nemcsak saját testének, hanem a show-nak is tartozik. „Hogy nézne ki a karakterem, Gloria lapos fenékkel?” – mondta.

sofia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A híresség diétájában fontos szerepet kap a mértékletesség és a tudatos tervezés: nem eszik vörös húst, desszertet viszont igen. „Amikor Miamiba költöztem, nem ízlett a hús. Így nem ettem vörös húst, és ennek már 16 éve. A desszertekkel viszont gondban vagyok. Úgy érzem, az étkezésnek nincs vége, míg nem ettem egy kis édességet” – árulta el.

Sofia elégedettségének és dögös kisugárzásának valószínűleg az az oka, hogy ma már elégedett a testével. 13 évesen még szívesen vállalkozott volna mellplasztikára, mert túl nagynak találta a melleit, de ma már nem vágyakozik a szike, sem pedig a botox után.

„Már nem szeretnék tovább öregedni. De ha összehasonlítok egy olyan nőt, akin látszik az idő múlása olyasvalakivel, aki őrülten harcol ez ellen, nekem az első tetszik jobban. Ezzel szemben imádom a kozmetikai termékeket. Ha azt mondanák nekem, hogy a cement eltünteti a szem alatti karikákat, én azt is kipróbálnám!” – nyilatkozta a humoráért is kedvelt színésznő.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X