Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: David Beckham

A hét wellness pasija: David Beckham

David Beckhamgasztropasiszexi
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A Manchester United, a Real Madrid, az AC Milan, a Los Angeles Galaxy, a Paris St. Germain és az angol labdarúg&

Honnan ismerheted?

A Manchester United, a Real Madrid, az AC Milan, a Los Angeles Galaxy, a Paris St. Germain és az angol labdarúgó válogatott egykori középpályását számos tévéshow-ban, gálán és divateseményen is láthattad. Reklámokban is szerepelt – többek közt alsóneműt, Pepsit, Samsung Galaxy Note-ot, és saját illatát, a Classic-ot is népszerűsítette. 2013-ban jelentette be, hogy befejezi profi futballista pályafutását.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Édes mosoly, elbűvölő tekintet, szuper izmos test, ráadásként ehhez egy olyan személyiség társul, aki nemcsak gyerekei, hanem más gyerekek sorsát is szívén viseli: futball-akadémiája és a UNICEF jószolgálati nagyköveteként is próbál segíteni neki. Hát nem édes?

david2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

A „metroszexuális” kifejezés megalkotója anno őt tekintette a kifejezés legtökéletesebb példájának, később pedig az újságok is gyakran hivatkoztak így rá. Való igaz, hogy szívesen szán időt és pénzt külseje tökéletesítésére, amibe persze a rendszeres sportolás is beletartozik. Kedvenc mozgásformája természetesen a foci, de szeret futni és szörfözni is. Szabadidejében családjával tölti az időt, de élvezi a borkóstolást, és szeret fotózni is.

Csillagjegye: Bika

Családi állapota: felesége Victoria Beckham, akivel négy gyerekük van.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X