Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően szexi fotók a 62 éves modellről

Elképesztően szexi fotók a 62 éves modellről

diétafogyásfogyókúragasztromodelltáplálkozás
0

Írta: and

Nem csak a húszéveseké a világ, ahogyan a dal is mondja, sőt, manapság egyre több ajtó nyílik

Nem csak a húszéveseké a világ, ahogyan a dal is mondja, sőt, manapság egyre több ajtó nyílik meg a negyvenes, ötvenes, vagy akár hatvanas éveikben járó emberek előtt. Ez a modellvilágban is igaz – bizonyíték rá az American Apparel márka új reklámkampánya, melyben a cég fehérneműit egy 62 éves modell népszerűsíti.

A fotók először a cég Facebook- és Instagram oldalán jelentek meg, és hamarosan több ezer lájkot, illetve elégedett kommentek tömkelegét vonzották. A modell, Jacky O’Shaughnessy pedig joggal lehet elégedett az alakját illetően is, hiszen hatvanas éveiben is szexi és nőies. Titkát korábban egy interjúban árulta el – tanácsait most néhány pontban összefoglaljuk.  

Csak te változtathatsz a dolgokon!

Korábban Jacky-nek is meggyűlt a baja a súlyával. Több fogyókúrát kipróbált, mire rájött, hogy életmód- és szemléletváltásra van szüksége. „Abbahagytam a gabonafélék fogyasztását, nem kávézom, és nem iszom fekete teát sem. Édesített- vagy diétás üdítőt pedig tizenéves korom óta nem fogyasztottam. Ha eszem, lassan és élvezettel fogyasztom az ételeket, és ha jóllaktam, nem eszem többet. Ezek egyszerű döntések, de mindenki önmaga változtat a dolgokon, ezt más nem tudja megtenni helyettünk” – nyilatkozta.

Sétálj mindennap a fittségedért!

Jacky minden nap tornázik otthon, néhány nyújtó gyakorlatot végez, majd gyalog indul útnak. Ha van ideje, és választhat a lift és a lépcsőzés között, akkor az utóbbit választja. „Ha csak tehetem, 20 percet pilatesezem, és amikor kedvem van, 2 kilós súlyzókat is emelgetek. De csakúgy, mint a legtöbb ember, én is úgy érzem, hogy egy kicsit többet is mozoghatnék” – mondta.

jackyjo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tedd, ami jól esik!

A 62 éves modell arra bátorít téged is, hogy ha vannak olyan dolgok, amiket szeretsz, azokat ne add fel az életedben – legyen szó akár egy jó könyvről, színházról, fotózásról, táncos programról a barátaiddal, vagy a masszázsról és az akupunktúráról, amik neki bevált módszerek szépsége és egészsége megőrzésében.

Tisztíts, tonizálj, hidratálj!

Ami a szépségápolást illeti, Jacky is a tisztítás, tonizálás, hidratálás hármasának betartására esküszik, és igyekszik természetes kozmetikumokkal kényeztetni a bőrét. Emellett fokozott figyelmet fordít a kéz- és lábápolásra is, mert szereti, ha bőre mindenhol puha és illatos.

Szeresd, amit csinálsz!

Jacky-t 2011-ben fedezték fel egy New York-i étteremben, és bár eleinte azt hallotta, a modellkedés elég unalmas, neki végül nagyon bejött. „Izgalmas és kreatív hivatás ez. Sok energiát igényel, és fontos, hogy tudj szavak nélkül kommunikálni” – mesélt munkájáról az egyik külföldi weboldalnak. 

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X