Főoldal > AKTUÁLIS > Szenzációs fotók a 45 éves Christy Turlingtonról

Szenzációs fotók a 45 éves Christy Turlingtonról

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Talán te is hajlamos vagy legyinteni, ha arról olvasol, mennyire jól néz ki egyik vagy másik híresség

Talán te is hajlamos vagy legyinteni, ha arról olvasol, mennyire jól néz ki egyik vagy másik híresség a negyvenes, ötvenes, vagy akár hatvanas éveiben járva. Hiszen könnyű nekik: van pénzük, idejük és megfelelő lehetőségeik, hogy szuper formában tartsák magukat.

Számos híresség esetében viszont nem annyira ezek a dolgok dominálnak, hanem inkább az, hogy évek óta odafigyelnek a külsejükre, testük jelzéseire, az étkezésre és a rendszeres mozgásra.

Így van ezzel Christy Turlington is, akit nemrég New York City egyik külvárosában kaptak lencsevégre, amikor vasárnap reggeli edzése után kávéval, smoothie-val, pénztárcájával és egy papírzacsival tartott az autója felé.

A fotókat látva sokaknak feltűnt, hogy a híres modell nem visel sminket, de még így is elképesztően jól néz ki. Pedig már nemcsak húszas, hanem harmincas éveinek is rég búcsút intett: Christy már 45 esztendős – bármilyen hihetetlennek is tűnik ez.

„Nem félek az öregedéstől. Ha az életemben legfontosabb szerepet játszó nőkre gondolok, az anyukámra, a nagymamáimra, akkor látom, hogy nincs mitől tartanom. Tudom, hol tartok most. 45 éves vagyok, tehát középkorú. Számomra a legfontosabb az itt és most, és az, hogy minden élethelyzetet önmagam legjobb verziójaként élhessek meg” – magyarázta egy korábbi interjúban. 

Az egykori Versace-modell és Vogue címlaplány persze tudja, hogy csupán a megfelelő gondolkodásmód és pozitív, filozofikus gondolatok nem fogják őt szuper formában tartani. Ezért átgondoltan étkezik, és évek óta sportol: fut, spinningel és rendszeresen jógázik.

„Ha most visszatekintek, azt látom, hogy a karrierem intenzív szakaszában kihasználtam a testemet, és szinte semmit nem adtam cserébe. Pedig sokat köszönhetek a külsőmnek. A testünknek hálával, nem pedig megvetéssel tartozunk” – mondta korábban.

Ami a helyes étkezést illeti, Christy korábban az ajurvédikus táplálkozás segítségével őrizte vonalait. Az étkezés elején édes, a közepén savanyú és sós, a végén pedig erős, keserű és fanyar ízű táplálékokat evett. Manapság azt fogyaszt, amit csak megkíván – elsősorban egészséges ételeket, például salátákat, zöldségeket és diót, mogyorót, de a mértékletességről nem feledkezik el.

christiy1.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A modell, aki egyébként 20 éven át volt a Calvin Klein arca – 1987-től 2007-ig –, nagy hangsúlyt fektet a szépségápolásra is. Az Imedeen kozmetikai márka arcaként nemrég elárulta, hogy azért vállalta ezt a szerepet, mert ő is használja, és szereti a tápláló krémeket.

„Minden egyes nap arról szól, hogy anyaként, nőként, modellként mennyi kérésnek és szerepnek kell eleget tennem. Ezért elengedhetetlen számomra, hogy ápoljam és tápláljam a testem, kívül-belül” – nyilatkozta egy korábbi interjúban Christy Turlington.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X