Főoldal > AKTUÁLIS > Megmutatta kisbabáját a savval leöntött arcú modell

Megmutatta kisbabáját a savval leöntött arcú modell

diétafogyásfogyókúragasztromodelltáplálkozás
0

Írta: and

Néhány éve még sem Katie Piper, sem mi nem gondoltuk volna, hogy a modell hamarosan megtapasztalja az igazi boldogs&aacute

Néhány éve még sem Katie Piper, sem mi nem gondoltuk volna, hogy a modell hamarosan megtapasztalja az igazi boldogságot. 2008-ban ugyanis megtámadták, arcát savval csúfították el, és az orvosok eleinte az életéért küzdöttek, majd – több mint száz műtéttel – azért, hogy helyreállítsák az arcát.

Katie-t a testi fájdalom után lelkileg talán még jobban megrázta a trauma, és egy későbbi interjúban elmondta, hogy attól tartott, a történtek után soha nem lesz képes teherbe esni. Ennek ellenére idén márciusban megszületett a kislánya, akit nemrég egy külföldi magazin címlapján mutatott be a világnak.

A 30 éves híresség rózsaszín topban és fehér farmerben öleli magához a csöppnyi Belle Elizabeth-t, aki rózsaszín takarójában pihenget, a fotózásról valószínűleg nem sokat tudva. „Sokan mondták nekem, hogy az anyaság semmihez sem hasonlítható szeretet. Most már értem, hogy miért” – mondta Katie.

„Olyan értékes ez a kis ember, akit a karomban tartok, és nagyon boldog vagyok, hogy ő itt lehet velünk. Ő jelenti most a világot nekünk” – tette hozzá a televíziós műsorvezetőként is ismert sztár, aki számára a világ legcsodálatosabb ajándéka az anyaság.

„Nem is számítottam arra, hogy a velem történtek után ez nekem is megadatik. Már azért is hálás voltam a támadás után, hogy barátokkal, munkával folytatódhatott az életem, volt társasági életem, és azt mondtam magamnak: többet nem is várhatok, hiszen bőven elég, amim most van” – vallotta be.

katie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Persze titkon reménykedett abban, hogy egyszer mégis csak lehet gyermeke, főleg miután megismerte és megszerette ácsként dolgozó kedvesét, James-t. Elmondása szerint kedvese szeretetreméltó férfi, és jó ember, akivel együtt várták, hogy megszülessen a kislányuk.

Katie a terhessége harmadik trimeszterét viselte kissé nehezen. Követőinek egyszer azt írta a Twitteren, hogy a baba már erősen rugdos, és szinte képtelen a hasán pihentetni a kezét emiatt.

Máskor pedig arról írt, hogy gyakran megéhezik két étkezés közt. „Folyton éhes vagyok! Most hoztam magamnak egy szendvicset, hogy kibírjam vacsoráig. Megőrjít a harmadik trimeszter” – tette hozzá a sztár, aki persze nem gondolta ezt annyira komolyan, sőt, inkább természetesnek vette, hogy a várandósság ezzel is jár.

„A kis Belle születése után azt hiszem, nincs nálam boldogabb ember a világon. És neki is azt szeretném kívánni, hogy legyen nagyon boldog az élete” – nyilatkozta a sztár, akinek világszerte rajongók ezrei drukkoltak, hogy a vele történtek után végre jóra forduljon a sorsa.

Fotó: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X