Főoldal > AKTUÁLIS > Ettől bombanő a 44 éves Minnie Driver

Ettől bombanő a 44 éves Minnie Driver

diétafogyásfogyókúragasztroMinnie Drivertáplálkozás
0

Írta: and

Minnie Driver mindenkit ámulatba ejtett, amikor megjelent egy New York-i rendezvényen – egy brit lap egyenesen azt írta r&

Minnie Driver mindenkit ámulatba ejtett, amikor megjelent egy New York-i rendezvényen – egy brit lap egyenesen azt írta róla, hogy 44 évesen jobban néz ki, mint valaha. Ezt néhányan túlzásnak érezhetik, mások viszont egyetértően bólogatnak, hiszen a Good Will Hunting és a Pokoli lecke című mozikból is ismert sztár az utóbbi időben tényleg bombaformában van.

Remek alakját ráadásul a megfelelő ruhákkal hangsúlyozza ki: szeret öveket hordani, amik kiemelik vékony derekát, illetve – ahogy friss fotóin is látszik – kedveli a testhez simuló ruhamegoldásokat.

Persze egy-egy mutatós holmi nem lenne elég ahhoz, hogy jól nézzen ki, és ezt Minnie is tudja, épp ezért egyre többet foglalkozik a rendszeres mozgással és a tányérjára kerülő ételekkel. Korábban vegetáriánus volt, de ezen az elmúlt évek során változtatott egy kicsit.

„Ma már megeszem néhány állat húsát, de csak azokét, amiket nem kedvelek. A malacokat és a bárányokat bírom, a tejhez pedig muszáj, hogy legyenek tehenek, ezért az ő húsukat nem enném meg. A pulykákat viszont ki nem állhatom, ezért pulykahúst szoktam enni” – magyarázta egy nemrég készült interjúban.

A 178 cm magas brit születésű színésznőnek úgy tűnik, nem jönnek be a korlátozások a diétában: a csak vegetáriánus étrendet éppúgy nem tartja már napjainkban, mint az Atkins diétát. Ez utóbbit szintén túl szigorúnak érezte, ezért úgy vélte, egy alacsony szénhidráttartalmú étrenddel boldogabb, kiegyensúlyozottabb lehetne.

minnie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nem eszem fehér lisztet, sem cukrot. Inkább sajtot, egészséges zsírokat, leveles zöldségeket, gyümölcsöket, és némi húst igyekszem fogyasztani. Szerintem az egészségünk a legfontosabb, nem pedig a diétánk, és az egészség megőrzése részben a mi döntésünk is: tennünk kell érte, és ez csak bennünk dőlhet el. Én úgy döntöttem, hogy egészséges szeretnék maradni – magamért, a testemért, a családomért” – mondta korábban.

Minnie a rendszeres sportot sem hanyagolja el: korábban bokszolt, amit személyi edzőivel inkább más edzőtermi gyakorlatokra, Pilatesre és hastáncra cserélt. Hetente ötször igyekszik sportolni valamit, ami az edzőivel való találkozáson kívül szörfözéssel és jógával is kiegészül. „Ha nem tudom lecsillapítani a gondolataimat, és úgy érzem, tele van a fejem, akkor mindig a jógát hívom segítségül. Elképesztően hatékony, nem mellesleg a testemet is formálja” – nyilatkozta.

Minnie Driver korábbi nagy fogyása

„A húszas éveimben túl gyorsan lettem nagyon népszerű, amit nem igazán tudtam feldolgozni. Annyit kávéztam, cigiztem és sírtam, hogy a végén teljesen kikészültem. Az evés sem ment, így a végén már csak 45 kiló voltam. Nem tudom, mi történt volna velem, ha a testvérem nem ráz fel” – árulta el egy 2012-ben készült interjúban a híresség.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X