Főoldal > AKTUÁLIS > Nicole Kidman ijesztő kampányfotói

Nicole Kidman ijesztő kampányfotói

diétafogyásfogyókúra. Nicole Kidmangasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Nem először lett Nicole Kidman a Jimmy Choo reklámarca, ám a színésznő még legnagyobb rajongói szerint

Nem először lett Nicole Kidman a Jimmy Choo reklámarca, ám a színésznő még legnagyobb rajongói szerint sem igazán büszkélkedhet a róla készült fotókkal, ugyanis a kampány kedvéért egy sovány, túlságosan hosszú lábú tinilánnyá retusálták a 46 éves színésznőt.

Ez a változtatás azért is meglepő, mert a világsztár tavaly szuper reklámfotókon mutatta meg a világnak, hogy nemcsak a Jimmy Choo holmikat hordja örömmel, hanem érettebb, nőiesebb oldalát is bátran megmutatja a világnak.

Való igaz, hogy az utóbbi években sokaknak feltűnt: Nicole harmóniát és elégedettséget sugároz. Csodálói pedig nem tudták nem észrevenni, milyen remek formában van, és már olyan sovány, mint évekkel ezelőtt volt, hanem inkább nőiesen vékony.

A kétgyerekes sztáranyuka azt mondja, hogy ezt egyrészt a családjának köszönheti, másrészt pedig annak, hogy tudatosabb, és kiegyensúlyozottan táplálkozik. Főleg bio ételeket vásárol, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

nicole2.jpg ()Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.  

A kiegyensúlyozott étrend mellett a rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy nagyon is működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Nicole szépítő és fiatalító trükkje

Tom Cruise exnejéről gyakran írják a lapok, hogy már megint vagy még mindig botoxol. Nicole viszont azt állítja, elsősorban nem szépészeti beavatkozásokkal szeretné megőrizni fiatalságát, hanem természetes módszerekkel. „Hiszek a masszázs jótékony hatásában. Szerintem nemcsak az egészségmegőrzésben segít, hanem abban is, hogy még sokáig ilyen fitt és üde maradjak. Igen, szerintem a masszázs szépít és fiatalít” – árulta el.

Nézd meg Nicole-t a Jimmy Choo reklámfilmekben is!

 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X