Főoldal > AKTUÁLIS > 15 kilót fogyott a gömbölyded színésznő

15 kilót fogyott a gömbölyded színésznő

America Ferraradiétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

America Ferrera soha nem tartozott a nádszálvékony hírességek táborába, de mostantól őt is itt

America Ferrera soha nem tartozott a nádszálvékony hírességek táborába, de mostantól őt is itt emlegethetjük, ugyanis nemrég legalább 15 kilót adott le. A Négyen egy gatyában filmek és az Ugly Betty, valamint a Férjem védelmében című sorozatok színésznője nem is takargatja magát, sőt, büszkén mutatta meg új sziluettjét a közelmúltban.

Nemrég egy New York-i rendezvényen jelent meg, ahol virágmintás ruhája a vállait, dekoltázsát és térdét is eltakarta, de kiemelte vékony derekát, így hangsúlyozva, milyen csinos is a viselője. Egy filmbemutatóra pedig pánt nélküli miniruhában érkezett – rajongói szerint ezt nagyon jól is tette, hiszen olyan szuperül néz ki, hogy ezt is bátran bevállalhatja.

Arról, hogy pontosan hogyan érte el ezt a súlycsökkenést, csak annyit tudunk, hogy nem sürgette a fogyást: már jó ideje odafigyelt az étkezésre, és mivel rákapott a mozgás ízére, egyre többet is sportolt. Rendszeresen jár túrázni, jógázni, emellett heti három edzésen végez kardió- és súlyzós gyakorlatokat. Az ilyesmi pedig előbb-utóbb meglátszik bárki alakján…

A 30 éves sztár korábban azt nyilatkozta, hogy szerinte nem is a fogyás a legfontosabb, hanem inkább az, hogy az ember lánya normális hozzáállással viszonyuljon az ételekhez és a rendszeres mozgáshoz.

„Nekem sem az számít, hogy úgy nézzek ki, mint egy szupermodell, hanem inkább a jó közérzet, és az, hogy szeressem magam olyannak, amilyen vagyok. Ebben segít az is, ha odafigyelek az étkezésre, és sportolni járok” – mondta.

Majd hozzátette, nem zavarta, amikor korábban „duci színésznőnek” nevezték sokan, és az sem, amikor nőies vonalait emlegették. Elmondása szerint akkor is szerette magát, amikor néhány kilóval többet mutatott alatta a mérleg, és nem akart görcsösen változtatni.

„Korábban is voltak látványosabb fogyásaim, például 2008-ban megszabadultam pár kilótól, de ez nem olyasmi volt, amit tudatosan irányítottam volna. Szerintem, ha valaki többet mozog, és egészségesebben étkezik, az úgyis meglátszik az alakján” – nyilatkozta.

ferrara3.jpg ()

 

A teljes életmódváltás segítette őt hozzá ahhoz is, hogy 2011-ben ismét szuper formájával kerüljön a figyelem középpontjába. „Rájöttem, hogy nem hagyhatok ki egy étkezést sem. Reggelire általában gyümölcsöt és joghurtot eszem, ebédre sovány húst vagy kínai csirkesalátát, vacsorára pedig csirke fajitast sült zöldségekkel és barna rizzsel” – árulta el.

America kedvencei

Mivel imád nassolni, America általában nem hagyja ki a tízórait és az uzsonnát sem. Ilyenkor gyümölcsöt, zsírszegény sajtot, sótlan mandulát majszol, és mivel édesszájú, az étkezések után desszertként egy-két kocka csokit vagy egy pár falatnyi jégkrémet is engedélyez magának.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X