Főoldal > AKTUÁLIS > Cameron Diaz 8 kilót fogyott

Cameron Diaz 8 kilót fogyott

Cameron Diazdiétaegészségfogyásfogyókúragasztro
0

Írta: and

Bárkivel előfordulhat, hogy kicsit elszalad vele a ló, és túlzásba viszi az evést, ezzel egy időben

Bárkivel előfordulhat, hogy kicsit elszalad vele a ló, és túlzásba viszi az evést, ezzel egy időben hanyagolja a mozgást. Így nem is csoda, ha testünk elraktározza a felesleget, ami pluszkilók formájában válik szembetűnővé – olykor eléggé meglepve minket is.

Bármilyen hihetetlen, ez megtörtént már Cameron Diazzal is, akinél nagyobb fitnesz- és egészséges életmód rajongót nem nagyon tudnánk említeni a sztárvilágból. A híresség nemrég őszintén mesélt arról, hogy nem volt mindig ilyen sportos, sőt olykor keményen küzdött a rárakódó súlyfelesleggel. Plusz 4-5, olykor 8 kiló is megnehezítette az életét, de nem adta fel a kilók elleni küzdelmet, és ma már kiegyensúlyozott, boldog, súlyproblémáktól mentes életet él.

Nemrég megjelent fitnesz- és életmód könyvében, a The Body Bookban elárulja, neki milyen módszerek segítettek a fogyásban, illetve szuper alakja megőrzésében. Őszintén beszél például az edzésekről, illetve a sportoláshoz fűződő fanatizmusáról is.

„Imádom az edzőtermeket. Nagyon szeretek izzadó emberek közt lenni, akik a végső határokig képesek elmenni a céljaik érdekében. Olyanok közt, akik ugyanarra a célra fókuszálnak. Szeretem, hogy ennek a csoportnak lehetek a tagja” – nyilatkozta.

Cameron a rossz nyelvek szerint azért sem áll le az edzéssel, mert fél az idő múlásától, és attól, hogy már nem sokáig tudja megtartani védjegyének számító sportos alakját. A színésznő viszont magabiztosnak tűnik, és azt mondja, sem az öregedés, sem más dolgok nem zavarják igazán. Sőt, bizonyos értelemben hálás is az idő múlásáért.

„Kifejezetten örülök, hogy végre még érdekesebb szerepeket kapok. Az idősebb női szerepek szerintem a legjobbak egy színésznő számára. A naivák már nem kapnak ilyeneket, sőt, szerintem igazából sosem kaptak jó szerepeket” – tette hozzá.
 
Persze, ha nem csak szakmai értelemben nézzük a dolgokat, valószínűleg Cameront is megviseli, ha gyűröttebben ébred, vagy lát egy-egy olyan kis ráncot, ami előzőleg nem volt ott az arcán. Elismerte korábban azt is, hogy elképesztően hiú tud lenni, de igyekszik ezt nem túlzásba vinni. A negyvenedik születésnapja környékén pedig azt mondta, az idő előrehaladtával belül is érzi a változást önmagán: elégedettebb és hálásabb lett, mint mondjuk húszas éveiben volt.

Ehhez persze hozzá kell tennünk, hogy minden bizonnyal jobb formában is van, mint 10-15 éve volt. Nem túlzás azt állítani, hogy ő Hollywood egyik legsportosabb színésznője, hiszen imád kocogni, úszni, szörfözni, de az edzőtermi gyakorlatokat is örömmel és rendszeresen végzi. Ha pedig egy-egy filmszerepre készül, ezekre még jobban odafigyel.

Az edzőteremben rendszerint izmos karjait, hasizmait és milliók által irigyelt lábait tökéletesíti. Sokak szerint ebben fontos szerep jut az intenzív erősítő- és kardió-gyakorlatoknak, illetve a híresség egyik kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is.

profimedia-0191644266.jpg ()Manapság már arra is ügyel, hogy mi kerül a tányérjára, azonban nemrég egy interjúban bevallotta, ez nem volt mindig így: korábban gyakran fogyasztott gyorséttermi kosztot és sört, ha épp ahhoz volt kedve. „Már nem eszem sült kajákat, sem fehér ételeket, ehelyett tudatosan étkezem – mondta a szőke világsztár, majd hozzátette – megfelelően kell táplálni a testünket, és mindig észben kell tartani, mi a legjobb nekünk.”

Ennek jegyében általában sovány húst fogyaszt, például csirkemellet vagy halat, de nem veti meg a rákot, vagy a steaket sem. Emellett, mivel kiváló szakács, szívesen süt-főz otthon is. „Imádom a citromos fokhagymás csirkét brokkolival, mert nemcsak finom, hanem nagyon egészséges is. De olykor szívesen eszem sertésbőrkét is. Tudom, nem a legdiétásabb nasi a világon, de egyszerűen imádom” – tette hozzá.

Lányok vagy rossz fiúk?

Nemrég egy nyilatkozatából sokan arra következtettek, hogy Cameron talán a lányokat szereti, ám most egész mást beszélnek róla: állítólag Benji Maddennel randizik. Ez bennfentesek szerint talán csak elsőre tűnik meglepőnek, mivel a sportos sztár mindig is szívesen randizott „rossz fiúkkal”. Vajon a Good Charlotte-ból ismert rocksztár az igazi számára?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X