Főoldal > AKTUÁLIS > Levetkőzött Sean Penn szexi lánya

Levetkőzött Sean Penn szexi lánya

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Néha hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy a sztárcsemeték élete nagyon könnyű, hiszen minden az ölü

Néha hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy a sztárcsemeték élete nagyon könnyű, hiszen minden az ölükbe hullik, amiről mások talán egész életükben csak álmodnak. Ők viszont nem győzik hangsúlyozni, mennyit kell dolgozniuk és bizonyítaniuk, hogy kiléphessenek szüleik árnyékából.

Legutóbb Sean Penn és Robin Wright lánya, Dylan próbálkozott, méghozzá nem is akármivel: a 23 éves modell a Bonds új fehérnemű kollekcióját reklámozta. A kampány kedvéért csipkés melltartóban és bugyiban állt a fényképezőgép elé, és állítólag nagyon jól érezte magát a fotózáson.

Dylan egyébként nagyon magabiztos, és örömmel mutatta meg vékony, de sportos alakját a nagyközönségnek. A rajongók szerint a kollekció minden darabja remekül áll neki, a szexi rózsaszín, csipkés daraboktól a kényelmesebb fekete-fehér együttesekig.

Másoknak inkább az tűnik fel, mennyire hasonlít a fiatal modell híres anyukájára, Robin Wrightra. „Nagyon szeretem az anyukámat, és azt hiszem, annak ellenére, hogy a szüleim ismert emberek, nekem egész normális gyerekkorom volt” – mondta.

„A többi sztárgyerekhez képest nagyon is a rivaldafényen kívül éltem az életem, San Francisco mellett, egy kisvárosban. Az, hogy itt vagyok, 23 évesen, normális gondolkodású nőként, nagyrészt a szüleimnek köszönhető” – árulta el egy nemrég készült interjúban.

Azt nem tudjuk, szülei mit szólnak Dylan döntéseihez és munkáihoz, de annyi biztos, hogy a fiatal lány nem veti meg a kihívó fotósorozatokat, és ha kell, vetkőzik is – fürdőruhára, vagy fehérneműre.

dylan2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Nemrég a fehérneműs fotóknál is többet mutatott magáról, amikor levetkőzött a Treats magazin számára. Az egyik fotón kezeit keresztbe teszi meztelen felsőteste előtt, odalent pedig egy szőrös Fendi táskával takarja el magát.

A fotók sokakat megleptek, de Dylan szerint nincs abban semmi rossz, ha valaki vállalja önmagát és a testét olyannak, amilyen. Ő pedig büszkén meg is teheti, hiszen átgondolt étrendjének és a rendszeres mozgásnak köszönhetően szuper formában van.

Miranda Kerr nyomdokain

Sean Penn lánya a Bonds fehérnemű kampányával olyan hírességek nyomdokaiba lép, mint az Australia’s Next Top model show győztese, Catherine McNeil, vagy Riley Keogh, Elvis Presley unokája, vagy a szupermodellből szépségnagykövetté avanzsált Miranda Kerr.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X