Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Gerard Piqué

A hét wellness pasija: Gerard Piqué

fitneszfocifutballgasztroGerard Piquélabdarúgássport
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 27 éves focista sportolói körökben legalább akkora sztár, mint zenei és egyéb

Honnan ismerheted?

A 27 éves focista sportolói körökben legalább akkora sztár, mint zenei és egyéb körökben gyönyörű kedvese, Shakira. Gerard a Barcelona focicsapatában rúgja a bőrt, így ha focirajongó vagy, szinte biztos, hogy kiszúrtad már magadnak valamelyik meccsen. De láthattad különböző színes lapokban, magazinokban világhírű szerelme oldalán, és kisfiukkal is.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Jóképű, kedves, önzetlen srác, aki nemcsak a sportban, hanem a magánéletben is arra törekszik, hogy mindent megtegyen – jelen esetben a szeretteiért. „Szeretjük és tiszteljük egymást. Nincsenek túlzott elvárások, sem bizonyítási vágy a másik előtt. Mindig igyekszünk teret adni a másiknak. De ez olykor nem könnyű, mert ő birtoklóbb természet, mint én” – mondta róla korábban Shakira.

gerard2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

A 192 cm magas, 85 kilós hátvéd szenvedélye a sport, amit egészséges táplálkozással is kiegészít, de más dolgok is fontosak számára, például az írás. 2010 áprilisában mutatta be első könyvét, ami eddig csak katalán (Viatge d’anada i tornada) és spanyol (Viaje de ida y vuleta) nyelven jelent meg.

Csillagjegye: Vízöntő

Családi állapota: 2012-ben jött össze Shakirával, akivel egy kisfiú, Milan büszke és boldog szülei.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X