Főoldal > AKTUÁLIS > Botox botrány? Iszonyúan felpuffadt Nicole Kidman arca

Botox botrány? Iszonyúan felpuffadt Nicole Kidman arca

botoxdiétafogyásfogyókúragasztronicole kidmantáplálkozás
0

Írta: and

A hírességek egy része rendszeresen jár plasztikai sebészhez, és van köztük olyan, aki ezt

A hírességek egy része rendszeresen jár plasztikai sebészhez, és van köztük olyan, aki ezt elismeri. Mások viszont inkább letagadják a beavatkozásokat, még akkor is, ha az eredmény szemmel látható – akár jó, akár rossz értelemben véve.

Sokak szerint egy ilyen, rosszul sikerült plasztika lehet az oka Nicole Kidman esetében is annak, hogy a színésznő borzalmasan néz ki: a Cannes-i Filmfesztiválon furcsán felpuffadt arccal fotózták le.

A híresség új filmjét, a Grace: Monaco csillagát promózta, ám a legtöbben valószínűleg ügyet sem vetettek a filmre, hanem inkább arról suttogtak, mi történhetett Nicole arcával. A világsztár persze tagadja, hogy plasztikáztatott volna: elmondása szerint egyszer ugyan kipróbálta a botoxot, de mivel a végeredmény nem tetszett neki, ez többé eszébe sem jutott.

Az már más kérdés, mit gondolnak a rajongók és a sajtó. Előbbiek egy része azt mondja, ne a plasztikák, hanem színészi tehetsége miatt kellene megítélni Nicole-t, másokat viszont zavar – hogy egy kommentelőt idézzünk –, hogy „a színésznő az elmúlt évek során önmaga szegényes viaszbábujává változott”.

Abban viszont a többség egyetért, hogy a 46 éves sztár alakjára viszont nem lehet panasz. Nőiesen vékony vonalait elmondása szerint főleg bio ételeknek köszönheti, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

Erre még jobban ügyel, mióta főzőcskézni kezdett otthon. Sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen remek dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztok, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet. Arról nem is beszélve, hogy nyugodtabb vagyok a családom elé kerülő ételeket illetően: tudom, hogy sem mesterséges anyagokat, sem tartósítószereket nem tartalmaznak” – mondta egy interjúban.  

nicole2.jpg ()A rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy jól működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Masszázs és naptej

A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy egyik szépítő és fiatalító tippje a masszázs, amit szerinte olykor mindenkinek be kellene tudni iktatni. Másik ilyen trükkje az, hogy csak magas faktorszámú naptej felkenése után megy napra, fényvédő krémet pedig szinte mindig visel, ugyanis fehér bőre könnyen leég. Nicole tehát elmondása szerint nem a plasztikákban, hanem a bőrvédelemben hisz, és abban, hogy helyes étrenddel és sok mozgással sokáig megőrizheti szépségét és fiatalságát.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X