Főoldal > AKTUÁLIS > Így még nem láttad Kim Kardashiant!

Így még nem láttad Kim Kardashiant!

diétaesküvőfogyókúraKim Kardashiansztár
0

Írta: and

Kim Kardashianról az egész világ tudja, mennyire a tökéletesség megszállottja, főleg a megjelené

Kim Kardashianról az egész világ tudja, mennyire a tökéletesség megszállottja, főleg a megjelenését illetően. Ezért is lepett meg sokakat az a smink nélkül készült fotó, amit nemrég töltött fel az internetre egyik barátnője, Blac Chyna.

A képen Kim elgondolkodó pózban néz a kamerába, arcán jól láthatóan nincs smink, legfeljebb egy kis szempillaspirált visel. Haját egyszerű kontyba fogta a feje tetején, tréningruhája pedig arra utal, hogy valószínűleg edzeni indultak – a lányok rendszerint együtt járnak edzőterembe.

kim2.jpg ()A 33 éves híresség nagyon büszke arra, hogy kislánya, North születése után visszanyerte az alakját, összesen 25 kilót fogyott. Lendülete pedig azóta sem hagyott alább: rendszeresen jár sportolni, és az étrendjére is odafigyel.

„Semmi ’rossz’ szénhidrát, nagy elszántság és sok edzés” – osztotta meg titkait egy külföldi lappal, amikor arról kérdezték, hogyan érte el ezt a látványos fogyást. A reality sztár diétája azért ennél összetettebb volt: az Atkins-diétára szavazott, melynek alapján egy dietetikus személyre szabott étrendet állított össze számára.

Megvoltak tehát azok a hozzávalók és ételek, amiket Kim az egyes napszakokban fogyaszthatott. Ezeket mindig tálcákra készítve kapta meg reggel, délben és este. És mivel finomak, táplálóak, egészségesek, valamint bőséges adagok voltak, csak ritkán éhezett meg a főétkezések között.

„Sok sovány húst, egészséges zsírokat és szénhidrátokat, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtot, diót, mogyorót és avokádót eszem” – árulta el a szexi híresség. Ami pedig a sportokat illeti, Kim tavaly nyáron, a szülés után néhány héttel már felkereste Tracy Andersont, aki saját, kardiót és súlyzós edzéseket ötvöző edzésprogramjával segített neki formába lendülni. A „kötelező” edzéseket futással és kocogással egészítette ki, amire rajongóit is bátorítja.

De vajon mi igaz azokból a hírekből, hogy a gyors és látványos fogyást – részben vagy teljesen – plasztikai sebész segítségével érte el? Kim állítása szerint egy szó sem. „Ezt a leghatározottabban cáfolom. Életem egyik legnagyobb eredménye ez a fogyás, és senki nem veheti el tőlem! Nálam kitartóbb embert sosem láttatok, és nagyon büszke vagyok arra, hogy egészséges életmóddal és sok sporttal fogytam le” – mondta a sztármami.

Kim és a tökéletes esküvő

Szuper alakját május 24-én, Olaszországban tartott esküvőjére is megőrizte, illetve csak még jobbá formálta. Azonban nem érte be annyival, hogy alakja, ruhája és az esküvő is tökéletes legyen – férje, Kanye West állítása szerint a menyegzőn készült közös fotójukat négy napig retusálták, mielőtt megmutatták volna a sajtónak.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X