Főoldal > AKTUÁLIS > Topless videót osztott meg magáról Lily Allen

Topless videót osztott meg magáról Lily Allen

diétafogyásfogyókúragasztroLily Allenmesztelentáplálkozástopless
0

Írta: and

Bár az utóbbi időben elsősorban családjának élt, Lily Allen most bebizonyította, hogy nem átlagos

Bár az utóbbi időben elsősorban családjának élt, Lily Allen most bebizonyította, hogy nem átlagos anyuka. A 29 éves énekesnő olyan videót posztolt magáról az Instagramon, melyet látva biztosan mindenki meglepődik.

A felvételen az látható, hogy a híresség félmeztelenül táncol, és Drake-től a Started From The Bottom című számot énekli. Melleit a jobb kezével takarja, és bár mozgása szexi, sokak szerint a látható végeredmény kicsit sem az – már csak Lily alakformáló fehérneműje miatt sem, ami a hasától combközépig takarja őt.

A sztár elmondása szerint viccnek szánta a videót, rajongói viszont inkább úgy vélik, kétségbeesetten próbálja ismét felhívni magára az emberek és a média figyelmét. Ez utóbbi most azért is fontos lehet számára, meg májusban megjelent új lemeze, Sheezus címmel.

A korongot Kanye West és az ő Yeezus című albuma inspirálta. „Őt az teszi Yeezusszá, hogy mindig nyitott, őszinte és szavahihető. Én ezek szerint természetes, hogy lehetek Sheezus” – nyilatkozta egy külföldi magazinnak. Majd hozzátette: tisztában van azzal, hogy néha elképesztő dolgokat írnak róla, de ezek mögött mindig ott van ő, egy jó ember és az ő jó szándéka.

Való igaz, hogy a hírességről számos dolgot megírnak a lapok, például ellentétes infók láttak napvilágot diétáiról is. „Manapság már nem hiszek a fogyókúrákban, inkább rendszeres edzésekkel tartom formában magam. Ez azért is fontos, mert készülök a turnémra” – nyilatkozta még februárban a sztár, tiszta vizet öntve a pohárba.

„Az étkezésre alapvetően odafigyelek, de velem is elszaladt már a ló. A második terhességem során 19 kilót híztam, mert folyamatosan ettem. De miután megszületett a kislányom, beláttam, hogy ez nem mehet így tovább, és szerencsére tudtam változtatni a dolgokon” – nyilatkozta.

lily2.jpg ()Lily bootcamp edzésekre kezdett járni, hetente ötször, amik intenzív kardióból és súlyzós köredzésből állnak. Egy-egy alkalom 60 percig tart, és az eredmény sokak szerint hamar látható, és tényleg elképesztő. A híresség a kezdeti nehézségek után nagyon megszerette ezeket az órákat, az eredménnyel pedig nagyon elégedett.

Barátai szerint a sportot azzal egészítette ki, hogy rendszert vitt az étkezésekbe: a folyamatos csemegézés helyett napi három főétkezést iktat be, ezeket soha nem hagyja ki. Ilyenkor igyekszik jóllakni – elsősorban sovány húsokat és friss zöldségeket, salátákat fogyaszt, a fehér ételeket – kenyér, sajt, tészta – és a nassolást pedig mellőzi.

Az egészséges életmód ahhoz is hozzájárul, hogy még kiegyensúlyozottabb anyuka és énekesnő lehessen. Lily ma már csak 50 kiló, de azt mondja, most érzi magát tökéletesen a bőrében, és nagyon boldog. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X