Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Tom Hardy

A hét wellness pasija: Tom Hardy

edzésfilmizommozgáspasisztárwellness
0

Írta: and

Honnan ismerheted? A 37 éves brit színészt láthattad többek közt Az elit alakulatban és a Twist Oliv&

Honnan ismerheted?

A 37 éves brit színészt láthattad többek közt Az elit alakulatban és a Twist Olivér című sorozatban, de valószínűbb, hogy az Eredet című moziból, a Fékezhetetlenből, a Kémes hármasból vagy a Sötét lovag: Felemelkedésből emlékszel rá. Legközelebb pedig a Mad Max – Fury Road című moziban láthatod majd.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Imádjuk a hangját, telt ajkait és kékeszölden csillogó szemeit. Emellett izmos testalkatáért is odavagyunk, amit rendszeres edzésekkel és az étkezésekre való odafigyeléssel őriz. De azért ő sem tökéletes: imád kávézni, és bizony az energiaitalokat és a szénsavas üdítőket sem tudja mindig kerülni. Ha viszont filmszerepre készül, mindent félretesz, hogy az adott karakterré formálja magát – lelkileg és fizikailag is.

tom2.jpg ()

Tudtad róla?

A Sötét lovag: Felemelkedés című mozi forgatására 13 és fél kilót szedett fel, hogy még hitelesebben tudja megformálni az izmos gonosztevőt, Bane-t. „Szinte csak súlyzós gyakorlatokat végeztem, és rengeteget ettem, amitől tényleg látványosan izmosabb lettem. Viszont egy éven át nem kardióztam, aminek az lett a vége, hogy elég rosszul éreztem magam. Egyszer el is ájultam, mert az állóképességem nem volt rendben” – magyarázta egy interjúban.

Csillagjegye: Szűz

Családi állapota: régóta Charlotte Riley-val jár, akit több interjúban is a feleségeként emlegetett. Talán esküvő közeleg?!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X