Főoldal > AKTUÁLIS > Durván polgárpukkasztóak Bruce Willis lányai

Durván polgárpukkasztóak Bruce Willis lányai

diétafitneszgasztroszépségsztártáplálkozás
0

Írta: and

Bruce Willis és Demi Moore lányai sosem voltak szívbajosak. Az egykori sztárpár furcsa nevű utódainak soha

Bruce Willis és Demi Moore lányai sosem voltak szívbajosak. Az egykori sztárpár furcsa nevű utódainak soha nem kellett a szomszédba mennie ötletekért, hogy hogyan hívják fel magukra a figyelmet.

Tallulah Willis például mostanság zöld hajjal pompázik, ami még a sokat látott Hollywood-i berkekben is merésznek mondható. Meg kellj jegyezni, a fiatal lány tudja viselni ezt a bizarr hajszínt – és sikerült hozzá megfelelő ruhakölteményt is választania, legutóbb például egy zöld, metálos hatású kabátkát viselt ugyanilyen rövidnadrággal, egyúttal pedig megvillantotta a lábán díszelgő kutyafejes tetkót is.

willis3.jpg ()

Mindeközben testvére, Scout a mellek egyenlőségéért szállt harcba. Instagram oldalára olyan képeket töltött fel, ahol egy hosszú szoknyában, fedetlen felsőtesttel sétál Manhattan utcáin. A közösségi oldal törölte Scout Willis oldalát, közösség elleni izgatásért. Scout persze felháborodott, hiszen rengeteg lány tölt fel magáról képeket mindenféle erotikus pózban, egy pár pucér kebel viszont mégis kiveri a biztosítékot az Instagramnál.

willis2.jpg ()Scout mindemellett megjegyezte, hogy ezzel a teszttel rájött, hogy milyen előítéletes és álszent a társadalom még mindig a nőkkel szemben, miközben folyamatosan kritizálják a testüket.

A két testvér amúgy láthatóan remek formában van, de ők nem a kemény testedzésre, hanem testük elfogadására törekednek. Állításuk szerint számos evészavarral küszködő barátjuk van, ők viszont nem akarnak ebbe a hibába esni, így inkább olyan pozitív mondatokat mantráznak, mint például “Szeretem a testem”. 

Fotó: Profimedia – Red Dot

Próbáld ki! Nyáresti könnyű vacsora csirkéből, színes salátával


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X