Főoldal > AKTUÁLIS > Már csak 2 éve van hátra a tinisztárnak?

Már csak 2 éve van hátra a tinisztárnak?

betegségegészségfitneszhalálsztár
0

Írta: and

Az énekes éppen csak túl van egy szerencsés kimenetelű autóbaleseten, de egy hollywoodi szakértői csoport m&

Az énekes éppen csak túl van egy szerencsés kimenetelű autóbaleseten, de egy hollywoodi szakértői csoport máris a halálát jósolja. Bieber akár már két éven belül a túlvilágra kerülhet, ha folytatja jelenlegi feszített élettempóját.

A kanadai származású tinisztár az elmúlt hónapokban jócskán belevetette magát a bulizásba. Nem az edzőtermet látogatja, inkább az ital és a drogok nyújtják számára a szórakozást. Még mindig csak a huszadik évében jár, de nem kerülik el az életveszélyes szituációk. A legutóbb – a sofőrjével – éppen egy agresszív lesifotós elől menekült kocsival, amikor váratlanul beléjük hajtott egy parkolóból kiforduló autó. Szerencsére senki sem sérült meg a karambolban, de intő jel lehetne az énekesnek, hogy az ő élete sem tart örökké.

justin2.jpg ()Ráadásul az év elején már meggyűlt a baja a rendőrséggel: drogot találtak a házában egy házkutatás alkalmával, majd ittas vezetés miatt tartóztatták le. Éppen ezért a biztonsági szakértő óva inti őt a további hasonló helyzetektől. Az is rontja a helyzetet, hogy a testőrei nem gyújtanak számára megfelelő védelmet, nincsenek felkészítve a vészhelyzetekre, és ami a legrosszabb: azt teszik, amit a fiatal srác mond nekik. Ezzel pedig máris kikerült a biztonság az előtérből, mert parancsot teljesítenek, és nem az ésszerűséget követik.

A szakértők számításai szerint, ha Justin továbbra is ezt az életvitelt folytatja, akkor két éven belül akár meg is halhat!
Barátai és a menedzsmentje már jó ideje azt szeretné, ha a fiú bevonulna a pszichiátriára, ahol kikezelnék a kábítószer-függőségéből, és a viselkedési zavarait is rendbe hoznák egy kicsit. Jelenleg ugyanis azt hiszi, hogy mindent megtehet, rá semmilyen szabály vagy törvény nem vonatkozik. Bieber azt állítja, hogy nem él önpusztító életet, de ezzel sokan vitatkoznának.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X