Főoldal > AKTUÁLIS > Szinte kopaszra nyíratta haját a szupermodell

Szinte kopaszra nyíratta haját a szupermodell

diétafitneszhajkampánymodellszépségsztár
0

Írta: and

Mindent a sikeres munkavégzésért: akár ez is lehetne a brazil szupermodell, Giselle Bündchen mottója! A vil&

Mindent a sikeres munkavégzésért: akár ez is lehetne a brazil szupermodell, Giselle Bündchen mottója! A világ első számú topmodellje nem csak a hosszú lábairól, tökéletes alakjáról, hanem dús hajáról is elhíresült, most mégis megvált védjegyének számító hajzuhatagától a Balenciaga legújabb kampánya érdekében.

A 33 éves Giselle hosszú évek óta a divatvilág egyeduralkodója. Tökéletes modellalkat, hiszen 180 cm magas és 59 kg, ráadásul két gyermeke megszületése után is álomalakkal rendelkezik. Nem is csoda, ha az ő teste a legdrágább a modell-világban, és a többiek még csak megközelíteni sem tudják.

A sztármodell olyan márkák reklámkampányának volt az arca, mint a Christian Dior, a Givenchy, a Louis Vuitton, vagy a Victoria’s Secret. Nem is csoda, hogy a Forbes magazin a világ legjobban kereső szupermodelljének nevezte 2006-ban, 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben is.

giselle2.jpg ()Giselle legutóbbi munkája miatt drasztikus lépésre szánta el magát: lenyíratta hosszú haját – vagy talán paróka alá rejtette fürtjeit? A Pantene nagyköveteként a teljes és valódi kopaszságot nem lett volna illő bevállalnia, de szerencsére az Instagram fotója alapján egy decens, rövid, felnyírt, oldalt zselézett frizurát választott, ami még inkább kiemeli szép vonásait. Steven Klein fekete-fehér fotóján a modell hajáról pedig könnyen vándorol a tekintet a combközépig érő lakkcsizmára. Alexander Wang, a Balenciaga kreatív igazgatója elmondta, milyennek látja a szépséget az “új” hajával: erősnek, energikusnak, titokzatosnak és ellentmondást nem tűrőnek, és ez a fotón is látszik. És hogy mi a helyzet valóban Giselle hajával, valóban levágatta-e, vagy sem, az valószínűleg hamarosan kiderül!

Giselle életfilozófiája a következő: „Mindenért keményen megdolgozom, bármiről is legyen szó.” És valóban így is tesz! Tökéletes alakjáért mindössze napi 1600 kalóriát fogyaszt. Étkezése főként friss gyümölcsökből, zsírszegény fehérjékből és teljes kiőrlésű gabonákból áll. A hét minden napján változatos testedzéseket végez, ami fél és egy óra közötti elfoglaltságot jelent számára. Emellett ügyel arra, hogy egy héten belül ugyanazok a tornagyakorlatok ne ismétlődjenek, így elkerüli az egyhangúság veszélyét, és még a test izmainak is hatásosabb.

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X