Főoldal > AKTUÁLIS > Zöld haja után dögös testével sokkol Katy Perry

Zöld haja után dögös testével sokkol Katy Perry

diétaedzéskoncertsztártáplálkozászene
0

Írta: and

Katy Perry újra elkezdett turnézni. A koncertek sorozata arra ösztönözte a 29 éves énekesnőt, hogy m&eacute

Katy Perry újra elkezdett turnézni. A koncertek sorozata arra ösztönözte a 29 éves énekesnőt, hogy még jobb formába lendüljön, így a hangján kívül a testét is edzeni kezdte.

A legutóbbi koncertjén Katy nem kevesebb, mint nyolc alkalommal öltözött át, és a sűrű átváltozásnak oka is van: feszesebb a feneke, formásabbak az idomai, amiket érdemes mutogatni. Az énekesnőnek irigylésre méltó alakja van, de akárcsak másoknak, neki is keményen kell küzdenie – és edzenie – azért, hogy formában maradjon. Gyakran trénerével, Harley Pasternakkal együtt edz, aki mindent megtesz azért, hogy Katy ne szedjen fel pluszkilókat.

katy2.jpg ()Egy évvel ezelőtt az énekesnő már túl idősnek érezte magát ahhoz már, hogy megmutassa a testét. Vetkőzést most sem tervez, csak ruháról ruhára váltva mutatja meg, mennyire jól néz ki. Emiatt visel a koncertjein a fényes, színes, krokodilmintás szett, vagy egy egyiptomi istennő ruhája, de a pálmaleveles szoknyát is nyugodtan felvette. Májusban még vadul tépett stílusú, és rikítóan zöld hajával sokkolt, a változás okáról, akkor annyit árult el: „Untam magam!”. A koncertetekre visszatért a megszokott barnához és inkább a testére irányítja a figyelmet.

Az amúgy is extravagáns öltözékeiről ismert Katy Perry most még bátrabban villanthat, miután száműzte étrendjéből az alkoholt és a zsíros ételeket. Mind a három főétkezésre odafigyel. A reggelije fehérjedús, többnyire omlett teljes kiőrlésű tósztkenyérrel, ebédre saláta a menü grillezett csirkével, vacsorára pedig szívesen fogyaszt sült garnélarákot.

Emellett persze az edzést sem hanyagolja el, tökéletes alakja megtartása érdekében hetente öt alkalommal sportol, alacsony és magas intenzitású kardiót épített be a mindennapjaiba. A cél, hogy fitt és nőies maradjon, de nem csak a színpadon, hanem a mindennapokban is. A gyerekként még önbizalom hiányos énekesnőt 2013-ban az év legszexisebb nőjének választották, de ha így folytatja a 2014 is az övé lehet. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X