Főoldal > AKTUÁLIS > Nyári sport tippek Istenes Bencétől

Nyári sport tippek Istenes Bencétől

edzésfitneszmozgássztár
0

Írta:

Bár már javában zajlik a nyár, még mindig vannak olyanok, akik azon dolgoznak, hogy jobb formába hozz&aacute

Bár már javában zajlik a nyár, még mindig vannak olyanok, akik azon dolgoznak, hogy jobb formába hozzák magukat a nyaralásra. Ebben természetesen segíthet, ha egészségesen táplálkozunk, de egy kis mozgás elengedhetetlen. Így van ezzel Istenes Bence is, akinek hosszú idő óta csak nyáron van ideje egy kis pihenésre, amit igyekszik is kihasználni és szinte a hét minden napjára talál valami olyan sportot, ami nemcsak jót tesz a szervezetének, de szórakoztató is.

Azoknak, akik tanácstalanok, hogy milyen sportot iktassanak be életükbe vagy akár napirendjükbe, itt van 7 tipp Istenes Bencétől a hét minden napjára:

1. Bicikli
Az első és legalapvetőbb sportolási lehetőség, amelyet ma már szerencsére a forgalmas városokban is egyre könnyebb űzni, a biciklizés. Bence sokszor a munkahelyére is biciklivel érkezik, szerinte sokszor sokkal gyorsabb, mint az autó, hangulatosabb és még a parkolással sem kell bajlódni. Ráadásul izmosabb lesz tőle a comb és a fenék is. 

2. Görkorcsolya
Bence a bicikli mellett a görkorira esküszik. Szerinte amellett, hogy gyorsan el lehet jutni a görkorcsolyával bárhova, randikra is kiváló eszköz. Nincs annál jobb, mint egymás csetlő-botló mozdulatain együtt mosolyogni és közös élményekkel gazdagodni. Ráadásul közben még a beszélgetésre is marad idő.

bence2.jpg ()

3. Vízi sportok
Nyáron mindig fontos szerepet töltenek be Bence életében a vízi sportok, amelyeknek az utóbbi időben egyre több formáját próbálta ki. Kimondottan tehetséges a kajakozásban, wakeboardozásban és a szörfözésben is, sőt mostanában egy új kedvencének az air chairnek hódol. Ezek a sportok amellett, hogy haverokkal viccesek tudnak lenni, még a legnagyobb melegben is kellemesen lehűtenek. Ha tehetitek, irány egy közeli szabad strand!

4. Freestyle foci
Új szerelem Bence életében a freestyle foci, amivel a nyár folyamán ismerkedett meg. A profi focista múlttal rendelkező sztár olyannyira megszerette ezt a speciális sportot, hogy azóta szívesen gyakorol a Pepsi FUNBALL Team tagjaival is, hogy minél több trükköt elsajátítson, sőt, egy két trükkre már ő is meg tudja tanítani a vállalkozó szellemű embereket. Akik pedig szívesen tesztelnék Bence freetsyle tudását, azok augusztus 9-én szombaton hat és hét óra között a Széll Kálmán téren találkozhatnak vele, ahol a Team tagjaival várják a járókelőket.

5. Röplabda
Profi focistaként nem ragadt le Bence a labdasportok egy változatánál, lelkesen beszáll akár röplabdázni is, ha összejön a baráti társaság és egy jó csapat. A röplabda a lábat és a kart is izmosítja.

6. Ping-pong
Bence régóta hódol ennek a sportnak, mindig a nyári táborokat, sütögetéseket juttatja eszébe egy-egy ping-pong meccs. Mivel ebben a sportban is elég ügyes, nem riad vissza attól sem, ha házi bajnokságot szerveznek barátaival.

bence3.jpg ()

7. Strandfoci
A foci még nyáron sem maradhat ki Bence életéből. Bár a versenysportra 1-2 éve már nincs ideje, minden alkalmat kihasznál a focizásra. Így van ezzel, ha kispályás bajnokságra hívják, vagy ha nyaralás alatt alkalma akad egy kis strandfocira. Ilyenkor teljesen el tudja engedni magát és belefeledkezik a játékba.

Forrás: Merlin


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X